Het weekend rockt! #32

Vorige week kwam best wel een enthousiaste het weekend rockt online. Jammer genoeg kan ik niet zeggen dat ik vandaag weer zo enthousiast ben. Heel jammer maar daar praat ik je zo over bij.

Vorig weekend was echt een top weekend. Ik kon Bloed & Beenderen lezen, ik keek bijna heel seizoen 3 van How to get away with murder en startte met Jessica Jones. Niet veel om te klagen. Maar zondag op maandag nacht werd ik ziek. Oorontsteking ziek ja. Ik heb bijna de hele week op bed gelegen, en Jessica Jones gekeken…

Dit weekend heb ik andere plannen. Er moet zo veel nog gedaan worden voor school. Aankomende week heb ik meerdere deadlines staan, het is echt verschrikkelijk om zo veel in dezelfde week te proppen. Maar ik hoop ook met seizoen 2 van Jessica Jones te kunnen beginnen.

Buiten dat heb ik een lees feestje met mijzelf. Ik wil dit weekend Breek Mij heel erg graag uitlezen. Daarnaast is de finale van wie is de mol. Daar ben ik sinds het vertrek van Stine helemaal het spoor bijster. Laat even weten op wie jij zit.

Een fijn weekend allemaal.


Geef een reactie

CommentLuv badge