Het weekend rockt! # 33

Ondanks dat het een relatief korte week was viel het allemaal niet mee deze week. Thank god it’s weekend! Ik ben er echt weer een keer aan toe haha. Maar goed wat mijn plannen zijn dit weekend? Ik heb nog geen idee.

Vorig weekend heb ik bijna alleen maar aan school gespendeerd. Ik heb op zaterdag en zondag acht uur aan mijn huiswerk gewerkt. Ik had namelijk drie deadlines staan voor afgelopen week. Ook al had ik maar drie dagen school. Maar goed twee ontwerp rapporten en ze zijn goedgekeurd. Dat is eigenlijk wel het goede nieuws. Ook preorderde ik Heel me en las ik EINDELIJK Onvergetelijk uit, na iets van een maand.

Dit weekend ga ik het anders aanpakken. Ik heb een bezoek aan de bibliotheek gebracht en nu heb ik zo veel (waarschijnlijk) toffe boeken hier liggen namelijk: Showstopper, De Slapende Prins, Deel drie in De Royals serie, De Edele, Phobos 3, Onoverwinnelijk (Onverschrokken deel twee) en Welkwoud. Ik heb geen idee wat ik wanneer ga lezen want ik wil Vertrouw me ook dit weekend uitlezen. Ik denk dat ik in Showstopper en De Edele ga beginnen en kijken waar het schip strand.

Ik ga proberen in dit weekend zo veel mogelijk te lezen en me eigenlijk niet te druk te maken.

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge