Het weekend rockt! #34

Het is weer weekend. De mooiste tijd van de hele week, dat vind ik althans. Ik kan zeggen dat ik eigenlijk niet eens zo’n hele lange week achter de rug heb maar zo voelt het wel.

Vorige week ging ik naar de bibliotheek en kwam ik met een gigantische stapel boeken thuis. Ik las alleen deel drie van de Royals uit. Ik kan zeggen dat De Edele inmiddels bijna uit is. Dus het is zeker een productief weekend geweest.

Daarnaast keek ik de laatste aflevering van How to get away with murder en bingewatchde ik Jane the virgin. Het was geen slecht weekend. Maar toch las ik minder dan dat ik zou willen.

Maar dit weekend? Ik heb zelf nog geen idee wat ik wil gaan lezen. Ik heb Restore Me binnen gekregen voor de Hebban leesclub daarnaast heb ik nog een aardige stapel van de bibliotheek hier liggen. En dan wil ik ook nog seizoen 2 van Suits afkijken. Zo veel te doen maar zo weinig tijd.

Een fijn weekend allemaal.


One Comments

  • Marieke

    maart 24, 2018

    Een weekend vullen met lezen en serie kijken, heerlijk! Helaas moet ik dit weekend ook studeren.. De tentamens komen er namelijk weer aan. Maar ik ben ook zeker van plan heel veel te gaan ontspannen.
    Marieke onlangs geplaatst…Review: De Glazen Troon van Sarah J. MaasMy Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge