Het weekend rockt! #35

Na (alweer) een korte week is het tijd voor het weekend. Een lekker lang weekend. Ik praat jullie even bij over wat er allemaal gebeurd is want er is wat gebeurd.

Afgelopen weekend was het heerlijk weer en het was tijd voor formule 1. Het seizoen is weer begonnen wat betekent dat ik op zondag weer voor de tv zit. Maar het was ook echt super lekker weer. Voor het eerst dit jaar schijnt de zon volop, ik genoot ervan.

En toen was het dinsdag tijd voor een examen. Deze keer was het examen Engels aan de beurt. Het was maar het onderdeel schrijven maar ik voelde wel een beetje spanning. Zou het moeilijker of makkelijker zijn dan mijn havo toetsen? Nu zeg ik waar maak je je druk om? Het was het niveau van een havo 1 toets.

Toen las ik ook nog Restore Me uit. Holy shit. Ik ga binnenkort Heel me lezen voordat ik mijn definitieve oordeel ga delen. Want er is zo veel wat er gebeurt, of ja niet.

Dit weekend is het Pasen. Wat betekent dat er een lang weekend voor de deur staat. Een weekend vol met familie verplichtingen. Ik ga sowieso nog even aan mijn bullet journal werken en misschien wel de meest epic 1 april grap uithalen.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge