Het weekend rockt! #36

Afgelopen week was een hele rare week. Met het paasweekend en daardoor maar drie dagen les hebben is heel apart. Maar een geluk: het weekend is er wel sneller dan normaal. 

Vorig weekend was vreemd. Maandag voelde als zondag, zondag voelde als zondag. Ik had van donderdag tot en met maandag vrij, wat langer is dan ik had verwacht. Ondertussen ging ik naar familie en kwam er vrij weinig van lezen. Ik werkte wel aan mijn bullet journal en bereidde mijn lessen van deze week voor.

Deze week was heel vreemd in meerdere opzichten. Ik kreeg het cijfer van mijn Engels examen, dat examen dat ik vorige week maakte. Ik ben lichtelijk teleurgesteld met mijn 8,8 want het kan beter. Maar aan de andere kant ben ik ook weer blij want het is gewoon hartstikke goed. Donderdag was iets minder leuk. Opeens stonden er meerdere ambulances, de politie en de brandweer voor de school. Iemand had een hartaanval gekregen en ze waren aan het reanimeren. Het was echt verschrikkelijk om dat te horen.

Gelukkig wordt het dit weekend lekker weer want ik heb wel zin om weer buiten te kunnen zitten. Even mijn gedachten te kunnen verzetten en kei hard te werken aan de blog. Want jongens woensdag komt er zo’n tof artikel online dat je echt niet wilt missen.

Fijn weekend allemaal.


Geef een reactie

CommentLuv badge