Het weekend rockt! #37

Het is lang geleden dat ik niet blij was dat het alweer weekend was. Ik keek er eigenlijk een beetje tegen op. Say what? Ik ben serieus. Afgelopen week is eigenlijk een opeenstapeling van nare gebeurtenissen geweest en het weekend gaat het niet beter maken.

Vorig weekend was het heerlijk weer. Ik las eindelijk The wrath and the dawn uit terwijl ik in de zon zat. Ik keek naar formule 1 en verbrandde. Okay dat was iets minder fijn. Maar na een uur was de roodheid ook wel weer weg getrokken.

Maar het begon op maandag. We hadden beoordelingsgesprek over het project dat wij op school draaien. Het is een examen project en ik vind het super vaag. Alles wat wij gemaakt hadden was niet zoals het zou moeten. Dus we kunnen alles nog een keer gaan maken. Later toen mijn opa weer opgenomen werd in het ziekenhuis had ik het helemaal gehad. Met volgende week vier toetsen op de planning zag ik het niet meer zitten.

Ik heb deze week minder gelezen dan welke week van 2018 dan ook. Gewoon omdat ik niet lekker in mijn vel zit. Mijn blog bleef ook een beetje achter hierdoor. Maar ik hoop dat ik nu vol goede hoop verder kan. Ik ben van plan om dit weekend Ongetemd van Liz Hartevelt uit te lezen en te beginnen in Nimmernacht van Jay Kirstoff.

Een fijn weekend allemaal.


Geef een reactie

CommentLuv badge