How to get away with murder yay or nay

Vandaag neem ik jullie mee naar, op het moment, een van mijn grootste verslavingen. Namelijk de serie How to get away with murder. Ik ga iets vertellen over waarom ik deze serie in iets meer dan een week gezien heb, ja ik heb het over alle drie de seizoenen.

De geweldige advocate en docent Annalise Keating zoekt vijf studenten om voor haar te werken. Connor, Laurel, Micheala, Asher en Wes zijn de gelukkige die voor Annalise mogen werken. Maar voordat ze het weten zitten ze vast in een web van leugens in de advocatenwereld.

Ik zou dit als een zeer beknopte samenvatting van seizoen een geven. Als je dit leest wat denk je dan? Ik werd er echt super vrolijk van en wilde meteen alles weten. Wat is er gebeurd en wie heeft welke rol in deze zaak?

Buiten dat is de spanningsopbouw echt geweldig. Op de een of andere manier blijf ik ach nog een aflevering tegen mijzelf zeggen. Oeps je nieuwe verslaving is al snel geboren. Ik kon zelf echt niet stoppen met kijken. Voor dat ik het wist had ik tot en met seizoen drie gezien.

Nee ik heb er geen spijt van. How to get away with murder is super spannend en blijft mij keer op keer verassen. Geen enkele aflevering is hetzelfde en het wordt niet gauw saai. Ik zou hier echt de hele dag naar kunnen kijken.

Voor mij is How to get away with murder een echte yay! Als je een nieuwe serie zoekt dan zou ik hem echt aanraden om te gaan kijken.

Heb jij How to get away with murder al gezien?


Geef een reactie

CommentLuv badge