Interview met Vicoria Scott

interview

Victoria Scott auteur van onder andere de Water & Vuur serie ken ik al langer. Water & Vuur is meer dan twee jaar geleden verschenen bij uitgeverij Leopold. Het vervolg Ijs & Steen verscheen een jaar later. In het voorjaar van 2017 gaat de uitgeverij Young & Awesome verder met het uitgeven van haar boeken. Haar nieuwste boek Titans komt naar Nederland. Om dat te vieren heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Victoria Scott gevraagd of ze wat vragen wilde beantwoorden voor mij.

Als je een personage uit je eigen boek kon zijn, wie zou je dan zijn?
Ik denk dat ik dan Harper uit Water & Vuur wil zijn. Harper is precies het tegenovergestelde van hoe ik ben. Ze is sterk en moedig.

Als je een bovennatuurlijke kracht zou hebben welke kracht zou je dan hebben?
Ik wil gewoon een vampier zijn. Want ja onsterfelijkheid mensen.

Wat is je favoriete plek om te schrijven? Of verandert dat?
Ik heb een Starbucks waar ik veel schrijf. Maar om eerlijk te zijn vind ik het schrijven het prettigst als ik in de auto zit. En dat mijn man dan rijdt/

Wil je nog iets tegen je Nederlandse fans zeggen?
Hoi! Bedankt dat jullie fan zijn van mijn boeken. Ik hoop jullie allemaal eens te kunnen ontmoeten.

Ik vind het ontzettend jammer dat ze niet de tijd had om meer vragen te beantwoorden. Ze heeft het op dit moment heel druk. Maar ik ben hier al blij mee. Hebben jullie al kennis gemaakt met de boeken van Victoria Scott?


Geef een reactie

CommentLuv badge