Jager

JagerJager
Geschreven door Julie Kagawa
Series: Talon #3
Andere boeken in deze serie: Pupil, Rebel, Strijder
Uitgegeven door HarperCollins NL | juni 2016
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 350
Goodreads
four-stars

a het verraad van haar broer heeft Ember definitief gekozen voor het rebellenleven met Riley en al haar banden met de drakenorganisatie Talon verbroken. Samen proberen ze zowel de drakendoders van St. Joris als de huurmoordenaars van Talon een stap voor te blijven. Wanneer ze achter de ongelooflijke waarheid over Talon én de Orde van St. Joris komen, weten ze dat er maar één oplossing is, en daarvoor hebben ze de hulp van Garrett nodig. Als ze hem niet snel vinden, dreigt er een totale oorlog...

Maar Garrett is verdwenen. Hij heeft besloten zijn oude wapenbroeders van St. Joris te bespioneren, en algauw komt hij achter een groot geheim, dat een dodelijk gevaar betekent voor zowel mensen als draken...

De talon saga houdt mij langer in zijn greep maar ik kon mijzelf er niet toe zetten om in deel drie te beginnen. Het klinkt stom maar ik wilde maar niet doorgaan met deze serie. Boek een en twee had ik inmiddels al twee keer gelezen. Nu is het echt tijd voor nummer drie.

Het avontuur van Riley, Ember en Garret gaat verder. Na het debacle in Las Vegas is de groep uit elkaar. Garret zit in Londen terwijl Riley en Ember nog in Amerika zitten. Maar het lot brengt hun al snel weer samen.

Ik was eigenlijk blij verrast toen ik in Jager begon. Nee ik had eigenlijk niet zulke hoge verwachtingen. Ik dacht ik ga gewoon verder met de serie, ik zie wel waar het heen gaat. Maar het grootste gedeelte van het verhaal was leuker dan ik verwacht had.

Julie Kagawa heeft er best wel wat plottwists in gegooid. Sommige waren spannend en andere waren voorspelbaar. Maar die eerste categorie was echt de moeite waard. Hiervoor ben ik Jager gaan lezen.

Ik vind Garret zo’n leuk personage. Ik ben blij dat Julie Kagawa hem nu meer ruimte heeft gegeven. Het is minder de Riley en Ember show. Ik hou daar wel van. Het is zeker een goede toevoeging aan het verhaal.

Maar jongens dit einde. Ik was hier zo niet klaar voor. Ik had niet verwacht dat het mij zo zou raken. Het eerste wat ik nu ga doen is boek vier opzoeken. Want ik wil echt heel erg graag verder met de serie nu.


Geef een reactie

CommentLuv badge