Jessica Jones yay or nay

Deze Netflix original sprak mij eigenlijk meteen wel aan. Ik dacht dat dit een superhelden serie zou zijn met super veel actie. Tot zo ver wat ik er van te voren over dacht. Nu verder over wat ik er daadwerkelijk van vind.

Jessica Jones was een superheld maar zo ziet ze zichzelf niet meer. Ze is nu een prive detective. Ze probeert daarmee haar krachten voor iets goeds te gebruiken. Maar dan komt Killgrave in het verhaal en niks is meer hetzelfde.

Na een aflevering dacht ik echt is dit het? Misschien had ik wel meer verwacht maar ik vond het eigenlijk best wel saai. Ik zei tegen mijzelf als je na aflevering 5 nog steeds hetzelfde denkt dan stop je met de serie. Na aflevering 5 begon alles op gang te komen en ik keek door.

Jessica Jones bouwde naar mijn mening heel langzaam op. Toen eenmaal Killgrave in het verhaal kwam werd alles interessant. Ik merkte dat ik toen echt geboeid ging kijken en toen was ik hooked aan de serie.

Jessica vind ik maar een raar personage. Ik kan haar echt niet doorgronden. Ik keek veel liever naar Trish. Ik vond het interessant om haar verhaallijn te volgen en de connectie tussen haar en Jessica te ontdekken dan dat ik naar Jessica keek.

Als ik nu zou zeggen of ik deze serie wil kijken dan zeg ik nee. Daarom is mijn eindoordeel ook een nay.


Geef een reactie

CommentLuv badge