Kill the boy band

Kill the boy bandKill the boyband
Geschreven door Goldy Moldavsky
Uitgegeven door Young & Awesome | april 2017
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 226
Goodreads
two-stars

Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen.
Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten.
We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel.
Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen.
Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het...

Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

Ik ben op het moment bezig om alle boeken van uitgeverij Young & Awesome te lezen. Ik kan zeggen dat ik inmiddels al een heel eind ben gekomen en dat Kill the boy band de volgende op mijn lijstje is. Ik was best wel benieuwd hoe het boek zou uitpakken, omdat ik fanfictie best wel kan waarderen. Maar Kill the boy band is heel anders dan de fanfictie die ik tot nu toe gelezen heb.

Vier vriendinnen gaan heel ver om hun favoriete band, The Ruperts, te ontmoeten. Ze hebben een kamer in hetzelfde hotel geboekt. Wanneer ze binnen zijn komen ze Rupert P. tegen en besluiten hem te ontvoeren. Van het een komt het ander en voordat ze het weten zitten ze in een grote crisis.

Toen ik aan Kill the boy band begon had ik meteen al een what tha fuck is dit gevoel. Ik zat het boek met open mond te lezen. Ik kon niet geloven wat ik las. Wat als dit waar zou zijn? Ik wilde daar niet eens over nadenken. Wat als dit waar zou zijn?

Nee het hele verhaal is in mijn ogen heel erg over de top geschreven. Het voelde allemaal onwerkelijk aan. Ik was wel geboeid maar niet om de goede redenen. Ik wilde het verhaal zo snel mogelijk uit hebben zodat ik verder kon met mijn leven. Ik had van Kill the boy band zo veel meer verwacht. Het is jammer dat het resultaat zo is.

Voor mij was Kill the boy band een slechte One Direction fanfictie die een klein beetje mis is gegaan. Ik kan nog steeds moeilijk bevatten wat er gebeurd is. Maar als nog wilde ik het boek uitlezen. Ik was op een bepaalde manier geboeid. Geboeid om te weten hoe de vier meiden gestraft zouden worden.


One Comments

  • Do

    mei 15, 2017

    Fijne review, klinkt als een apart verhaal inderdaad. Het lijkt me op zich wel leuk om ‘tussendoor’ te lezen, maar ik denk niet dat het echt iets voor mij is.
    Do onlangs geplaatst…Reading Challenge #1My Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge