Let’s get personal even bij praten

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke update geplaatst heb. Maar vandaag is het weer tijd voor een misschien wel grote update. Oktober is net begonnen, een maand met niet zulke lekkere herinneringen let’s talk about that.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik last kreeg van mijn darmen. Nog steeds beïnvloedt het mij elke dag. Ik moet nadenken bij wat ik eet, wanneer ik extra vezels in moet nemen en wat ik allemaal nog op voorraad heb voor in geval van nood. Twee weken terug zei mijn arts in het ziekenhuis dat het mooi geweest is, hij vindt dat het goed genoeg gaat om niet meer terug te hoeven komen. Yes goed nieuws. Helaas had ik twee dagen later zo ontzettend veel buikpijn weer dat ik eigenlijk niks meer kon doen. Nu na bijna twee weken gaat het eindelijk beter, de pijn neemt af maar de obstipatie blijft. Ik zal zien of ook dat binnenkort nog over gaat.

Daarnaast ben ik in september met mijn nieuwe studie begonnen. Op het moment dat dit bericht verschijnt heb ik al vier cijfers terug met een gemiddelde van bijna een acht. Zeg wat! Ik doe het eindelijk echt super goed. Mijn achterstand omdat ik in de tweede begon is alweer bijna weggewerkt. Ook is het alweer bijna tijd voor mijn eerste stage. Voordat ik het door heb is het eerste half jaar alweer voorbij en mag ik over naar het tweede jaar. Ja zo snel gaat dat allemaal.

Omdat ik echt super druk ben met school kan ik helaas minder lezen. Ik baal hier echt heel erg van. Ik probeer elke avond minimaal 10 bladzijden te lezen. Er gaat geen dag voorbij zonder te lezen.

Ondanks wat negatief nieuws is er ook zo veel positiefs in mijn leven, waar ik nog veel meer blij van word.

Hoe gaat het met jullie?


Geef een reactie

CommentLuv badge