Losing it

Losing itLosing it
Geschreven door Cora Carmack
Series: Losing it #1
Andere boeken in deze serie: Faking it, Finding it
Uitgegeven door Q | 7 juli 2015
Genres: New adult
Pages: 235
Goodreads
four-stars

Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft ‘het’ als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.
Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed…

Losing it is voor mij net iets te braaf voor een echte new adult. Dat is eigenlijk mijn eerste gedachte bij Losing it. Bliss heeft natuurlijk nog geen ervaring maar dat maakt niet uit, denk ik dan. Je bent nooit te oud om iets bij te leren. Vooral wanneer je minnaar een lekkere Britse gozer is, die uiteindelijk je leraar blijkt te zijn. Kan het concept nog meer awkward worden? Dat denk ik niet. Wat Bliss gedaan heeft, haar leraar versieren  voordat hij haar leraar was, is best wel awkward. Vooral als je hem de avond voor je college nog naakt gezien hebt.

Ik ben eigenlijk best wel te spreken over Losing it. Ik vind Bliss een geweldige personage. Ze is best grappig door de dingen die ze doet. Ze is zo onhandig dat het gewoon grappig is. Vooral wanneer ze vertelt over haar brandwonden om haar kuit. Ik kwam niet meer bij. Het hele idee al hoe je aan brandwonden op je kuit komt en haar verhaal er om heen was geweldig. Mijn gezicht was onbetaalbaar.

De manier waarop Losing it geschreven is, is eigenlijk best wel okay voor een New Adult. Vooral als je je realiseert dat er eigenlijk geen seks in voor komt. De humor maakt voor mij het boek toch wel leuker. En de manier hoe Bliss met haar maagdelijkheid om gaat. Denk je echt, als een jongen van je houdt, het uit maakt of je nou nog maagd bent of niet? Hoe Bliss hier een probleem van maakt en er mee om gaat vind ik leuk om te lezen.

Als je humor belangrijk vindt in een boek en kan lachen om andermans awkward grappige situaties dan is Losing it helemaal iets voor jou. Als je nog een leuke Brit er aan toe voegt dan is Losing it alweer bijna compleet. Oh wat is Garrick leuk zeg. Ik zeg lezen die handel en probeer niet voor Garrick te vallen hé!


Geef een reactie

CommentLuv badge