Mijn favoriet van oktober

favoriet van

Het is weer tijd om mijn favoriet van oktober bekend te maken! Het is de laatste keer dat ik terugblik op oktober, ik ga je totaal niet missen oktober. Ondanks dat ik minder gelezen heb dan de afgelopen maanden waren veel boeken stuk voor stuk gewoon geweldig. Zijn jullie al nieuwsgierig naar mijn favoriet van oktober?

Wil je nog een keer rustig nalezen welke boeken ik in oktober las? Klik dan hier voor mij wrap up.

Ik gaf in oktober 4 boeken een 5 sterren beoordeling. Namelijk

Snow like ashes van Sara Raasch
Schim & Schaduw van Leigh Bardugo
The kiss of deception van Mary E. Pearson
The heart of betrayal van Mary E. Pearson

The kiss of deception en The heart of betrayal zijn de eerste twee boeken in de Remnant chronicles, die ik nog steeds uit moet lezen oepsie. Deze serie is gewoon fantastisch. Daarnaast gaf ik Snow like ashes, het eerste boek in de gelijknamige serie, vijf sterren en Schim & Schaduw, het eerste boek in de Grisha serie vijf sterren. De keuze is lastig. Elk boek heeft zo zijn eigen charmes maar ik ga toch voor…

The kiss of deception van Mary E. Pearson is mijn favoriet van oktober geworden.

Wil je mijn spoiler vrije recensie over The kiss of deception lezen? Klik dan hier.

Waarom ik voor The kiss of deception gekozen heb is eigenlijk vrij makkelijk. Dit boek heeft het eigenlijk allemaal. Een prinses die wegloopt omdat zij moet trouwen met een prins die ze niet kent. Daarna komen er twee interessante mannelijke personages voorbij. Om het spannend te maken worden het perspectief van the assasin en the prince toegevoegd. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Zoals je kan zien ben ik een super grote fan van dit boek geworden tijdens het lezen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Koop het boek en lees hem dan. Ik kan me geen mogelijkheid bedenken dat je niet verliefd wordt op de personages en de schrijfstijl.

Welk boek is jouw favoriet van oktober geworden? En heb jij The kiss of deception al gelezen?


Geef een reactie

CommentLuv badge