Misschien ooit

Misschien ooitMisschien ooit
Geschreven door Colleen Hoover
Series: Maybe #1
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 25 januari 2016
Genres: New adult
Pages: 320
Goodreads
three-stars

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer's block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren op maybesomedaysoundtrack.com. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

Sydney staat plotseling op straat wanneer haar vriend vreemd gegaan is. Ridge helpt haar, ze mag bij hem wonen. Ridge is een songwriter en Sydney zingt. Dat is het begin van een mooie samenwerking

Dat Colleen Hoover mijn favoriete New Adult schrijfster is, is totaal geen geheim. Iedereen mag en kan het weten. Ik heb het namelijk al vaker gezegd. Maar Miscchien ooit viel eigenlijk niet in de smaak, bij mij dan.

Vrij in het begin gaat Sydney door een moeilijke tijd, haar vriend is vreemd gegaan met haar beste vriendin. Colleen Hoover laat dit thema het hele verhaal door terug laat komen. Ridge heeft zelf een vriendin en Sydney is net gedumpt, eigenlijk heeft ze er zelf een einde aan gemaakt maar dat doet er nu niet toe. Vanaf het begin voel je al dat er een connectie tussen die twee is. En toch, ondanks dat Sydney weet dat Ridge een vriendin heeft probeert ze hem te versieren. Dat Colleen Hoover zoiets in Misschien ooit laat terug komen, had ik niet verwacht. Nee het is niks voor mij.

Al snel komt het betere deel van Misschien ooit naar voren. Namelijk die liedjes die Ridge en Sydney samen schrijven. Ik ben echt verliefd geworden op de liedjes. Het beste is, dat ze allemaal op youtube staan. Snel even kijken dus.

Colleen Hoover heeft in Misschien ooit wel een van de leukste personages gemaakt. Het gaat niet eens om Sydney of om Ridge. Het gaat om Warren. Hij heeft geniale uitspraken waardoor ik keer op keer moet lachen.


One Comments

  • Ayla

    februari 8, 2016

    Jammer dat je het niet zo heel goed vond! Colleen Hoover vind ik ook echt wel een heel goede schrijfster 🙂

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge