NaNoWriMo 2017 week 1 update

November is alweer begonnen wat betekent dat ik traditie getrouw mee doe aan NaNoWriMo. Vandaag krijgen jullie iets meer te lezen over hoe de eerste week bij mij ging.

Woensdag 1 november
Oh shit is het alweer november? Ik dacht dat het nog 31 oktober was nou niet dus. ’s Avonds tegen een uur of acht ga ik eens achter mijn laptop zitten om aan mijn project te werken. Nee echt productief was mijn start niet.

Donderdag 2 november
Tijd voor een inhaalslag. Ik had een ingeving waar mijn verhaal heen zou moeten gaan. Ik volgde mijn ingeving en ruim 1700 woorden later stopte ik een keer. Ik ben tevreden over vandaag.

Daarnaast ging ik nog naar de write-in in Nijmegen. Vooral dat heeft mij echt gemotiveerd om goed mijn best te gaan doen.

Vrijdag 3 november
Vandaag schreef ik 1500 woorden. Tijdens wat sprints heb ik aardig wat kunnen schrijven. Yes voor productiviteit. Ik kreeg op vrijdag een steeds duidelijker beeld waar mijn verhaal heen zou kunnen gaan dus off we go met het idee.

Zaterdag 4 november
Ik had een doel: vandaag de 5k halen. Want bij 5k woorden is het tijd voor mijn eerste verassing of beloning. Ik mag namelijk 3 kleuren van de Tombow brushpennen halen. Spoiler ik heb ze nu nog niet maar heb ze nog te goed.

Zondag 5 november
Zondag ging ik naar de kreadoe. Het leek alsof die beurs alle creativiteit uit mij zoog. Nee zondag was niet zo’n lekkere dag wat betreft schrijven voor NaNoWriMo. Ik schreef precies 500 woorden

Maandag 6 november
Ik had verwacht dat ik ‘vroeg’ thuis zou zijn, in mijn geval 4 uur. Maar nee ik was pas half 6 thuis van school. Ik heb de hele dag na zitten denken over wat ik met mijn verhaal wil. Ik loop vast, ik heb bepaalde dingen waar ik tegen aan loop. Nee heel lekker loopt het niet. Ik schreef 126 woorden.

Dinsdag 7 november
Het hoge woord is eruit, ik ga beginnen met mijn NaNoWriMo 2016 te herschrijven. In ieder geval de 15k die ik al geschreven heb. Ik voel mijn motivatie weer terug komen. Dit zie je ook terug in het aantal geschreven woorden: 1533 om precies te zijn.

Hoe was jullie eerste week? Zoals jullie kunnen zien heb ik aardig wat moeite gehad om op te starten maar kan ik nu mijn draai wel vinden.


Geef een reactie

CommentLuv badge