NaNoWriMo week 2

Ook week twee is voorbij gevlogen. Dit artikel komt een dag later online dan ik verwacht had. Maar dat betekent niet dat het minder leuk is. Vandaag deel ik mijn belevingen van hell week of te wel week twee van NaNoWriMo 2017!

Woensdag 8 november
De eerste week zit erop wat betekent dat hell week begonnen is. Voor mij is het geen hell week, ik kom nu eindelijk pas op gang. Ik ga nu pas lekker lopen. Vandaag schreef ik 927 woorden.

Donderdag 9 november
Ik zou eigenlijk naar de write-in gaan maar wegens mijn gezondheid, klote darmen, blijf ik thuis. Ik was om half 1 al thuis. Het is ook maar beter want later hoor ik dat mijn opa opgenomen is. Ik schreef 1070 woorden.

Vrijdag 10 november
Mijn laatste lesdag op school is aangebroken. Na deze lange en vermoeiende dag heb ik nog een sollicitatie. Maar van schrijven komt er weinig. Ik schreef maar 1263 woorden.

Zaterdag 11 november
Thank god it’s weekend. Ik heb mijn lekkere schrijf flow te pakken. Ik weet waar ik heen wil en wat ik nodig heb om dat te bereiken. Ik schreef 2213 woorden vandaag!

Zondag 12 november
Nog zo’n lekker schrijf dag. Ik hoefniks voor school te doen, daardoor schrijf ik dit weekend lekker door. Vandaag schreef ik 2328 woorden

Mandag 13 november
Ik zit wel geteld twee uur op school. Breng de middag bij mijn oma door en de avond in het ziekenhuis bij mijn opa. Na dat bezoek ga ik aan het schrijven. In nog geen uur pers ik er 1018 woorden uit.

Dinsdag 14 november
Je kan merken dat ik vandaag vrij had. Ik perste er 2707 woorden uit. Bijna 3k op een dag. Het voelde goed.

Hoe was bij jullie de tweede week?


Geef een reactie

CommentLuv badge