Oktober sequels hoe gaat het?

Deze maand had ik een voornemen: om meer vervolgdelen te lezen. Het is bijna het einde van de maand, nog een week te gaan. Het is dus tijd om de tussentijdse balans op te gaan maken. Ik ben nieuwsgierig of het heeft gewerkt.

Ik heb deze maand al vijf boeken uit. Hiervan heb ik twee vervolgdelen gelezen in series die ik af wil maken. Ik las Het perfecte plaatje van Holly Smale en Levana van Marissa Meyer. Twee van de vijf vind ik persoonlijk geen slechte score, maar het kan beter.

Mijn voornemens voor deze laatste week zijn: Blijf bij Mij uitlezen, hier ben ik namelijk al in begonnen en ik wil ook Tower of Dawn uitlezen. Ik lees deze ’s avonds voordat ik naar bed ga. Inmiddels heb ik al meer dan honderd pagina’s gelezen. Als ik op dit tempo door ga krijg ik hem uit voordat de maand voorbij is.

En voor de rest? Gewoon lekker lezen waar ik zin in heb, waaronder Iskari en Jager vallen.

Wat vind je van de tussenstand tot nu toe?


Geef een reactie

CommentLuv badge