Onbereikbaar

OnbereikbaarOnbereikbaar
Geschreven door Rebecca Yarros
Series: Flight & Glory #2
Andere boeken in deze serie: Onverminderd, Onverwacht, Onweerstaanbaar
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 21 juni 2016
Genres: New adult
Pages: 304
Goodreads
five-stars

#22: Alle verantwoordelijkheden overboord gooien en naar het strand gaan.

Als Paisley had geweten welke gevolgen het tweeëntwintigste punt op haar bucketlist zou hebben, zou ze het dan hebben gedaan? Op het strand gaat er iets heel erg mis en daardoor ontmoet ze Jagger, en dat is dan weer heel erg niet mis. Behalve dan dat Paisley al een vriend heeft. En een hartaandoening.

Onbereikbaar is hartverwarmend en hartverscheurend tegelijkertijd, een ijzersterke nieuwe New Adult van Rebecca Yarros.

Na Onverminderd was de lat erg hoog gelegd. Ik wist niet wat ik zag toen ik klaar was met Onverminderd. Onbereikbaar moest er zo snel mogelijk komen. Ik wist niet wat ik zonder deze geweldige serie moest.

Wanneer Paisley op het strand is met haar vriendin gooit een jongen haar in het water. Wat hij niet wist was dat Paisley niet kon zwemmen. Jagger is op het juiste moment bij haar en red Paisley van haar dood. Vanaf dat moment is Jagger verliefd en laat hij Paisley niet meer los. Kan ik ok een Jagger krijgen? Als mijn vriend dit hoort heb ik een probleem, maar ik ga vrolijk verder. Maar even serieus Jagger staat bijna gelijk aan perfectie.

Het verhaal van Paisley was geweldig.  Wat de lezer leert is dat zij een hart probleem heeft en hieraan geopereerd moet worden. Zij mag ook gen extreem gevaarlijke dingen doen. Dit is een enorme emotionele lading die het verhaal met zich mee draagt.  Ik heb mijzelf meerdere keren huilen achter mijn boek gevonden. Onbereikbaar is zo veel meer emotioneel dan dat Onverminderd was en ik hou er van.

De personages uit Onverminderd komen terug. Josh en Jagger zitten samen bij het leger namelijk. En Ember komt geregeld langs bij Josh. Jagger hebben wij in boek een ook al ontmoet en het is een groot genoegen om meer over hem te weten te komen. Het enige wat ik zeg ik wil alleen maar meer. Wanneer komt het volgende boek uit?


Geef een reactie

CommentLuv badge