One dark throne

One dark throneOne dark crown
Geschreven door Kendare Blake
Series: Three dark crowns #2
Andere boeken in deze serie: Three dark crowns
Uitgegeven door Harper Teen | 19 september 2017
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 464
Goodreads
five-stars

The battle for the Crown has begun, but which of the three sisters will prevail?

With the unforgettable events of the Quickening behind them and the Ascension Year underway, all bets are off. Katharine, once the weak and feeble sister, is stronger than ever before. Arsinoe, after discovering the truth about her powers, must figure out how to make her secret talent work in her favor without anyone finding out. And Mirabella, once thought to be the strongest sister of all and the certain Queen Crowned, faces attacks like never before—ones that put those around her in danger she can’t seem to prevent.

In this enthralling sequel to Kendare Blake’s New York Times bestselling Three Dark Crowns, Fennbirn’s deadliest queens must face the one thing standing in their way of the crown: each other.

Na Three dark crowns wist ik het zeker: ik wilde verder met deze serie. Het duurde toen nog een maand totdat One dark throne uit zou komen. Ik dacht er eigenlijk niet meer aan totdat de kerstvakantie begon. Toen begon het toch weer te kriebelen en begon ik met lezen.

De strijd om de kroon is begonnen. Katherine, Arisnoe en Mirabella moeten strijden totdat er nog maar een koningin over is. Een strijd op leven en dood. Ik had niet verwacht dat er daadwerkelijk veel strijd zou zijn. Maar uiteindelijk viel dat heel erg mee.

Waardoor ik One dark throne heel graag wilde lezen was de laatste zin in Three dark crowns. Dat einde was om te snijden. Ik had verwacht dat ze hier eigenlijk dieper op in ging. Maar dat viel eigenlijk een klein beetje tegen.

One dark throne was spannend, geweldig en mind blowing. Vooral mind blowing. Er gebeurde dingen waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Kendare Blake heeft echt heel goed haar best hiervoor gedaan.

Ik was vanaf het begin tot het einde geboeid. Na elke bladzijde wilde ik meteen door. Kendare Blake heeft gewoon weg een geweldig tweede boek in de serie neergezet. Ik kan zeggen wat ik wil maar daar komt het uiteindelijk wel op neer. Is het al 4 september? Want ik wil door.


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge