Ongetemd

OngetemdOngetemd
Geschreven door Liz Hartevelt
Series: Ongetemd #1
Uitgegeven door Pluizenbol boeken | 15 april 2018
Genres: New adult
Pages: 408
Goodreads
four-stars

Studeren: een nieuw periode in je leven. Niet langer een kind, maar een jongvolwassene die zich niet meer kan verstoppen. En dat is wat Arabella het liefste doet: zich verstoppen. Als niemand je ziet, val je ook niet op. En dat is wat ze wil: door het leven gaan als een grijze muis.

Haar nieuwe huisgenoot is alleen alles wat ze niet verwacht: een flirt, bijdehand, heeft een grote bek en een klein hartje. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is het een hij. Hoe kan ze nu met een jongen samenwonen?

Riley is het soort jongen waar niet alle ouders blij van worden met zijn tatoeages, piercings en een gebrek aan hoge ambities. Voor zijn ouders is hij ook een grote teleurstelling en hij weet hoe ze naar hem kijken. De hele wereld heeft een mening over hem, maar niemand kent hem echt.

Arabella, het onzichtbare meisje. Riley, de rebel. Op het eerste gezicht hebben ze geen overeenkomsten, maar niets is wat het lijkt. Kunnen ze hun onzekerheden en angsten overwinnen of is het bij voorbaat al een verloren zaak?

Vanaf het moment dat ik hoorde waar Ongetemd over zou gaan was ik al enthousiast. Ik wilde meteen kennis maken met Arabella en Riley. Toen Liz op zoek was naar bloggers die Ongetemd al voor de verschijningsdatum wilde lezen hoefde ik er niet lang over na te denken.

Maak kennis met Arabella en Riley. Nadat Arabella bij Riley komt wonen is het meteen raak. Riley de vrouwen verslinder en de bescheiden Arabella in een huis.

Ik was eigenlijk vanaf het begin al fan. Arabella kan echt geweldig uit de hoek komen. Daarnaast is Riley Riley, daar kan je moeilijk wat op aan te merken hebben. Ik betrapte mijzelf erop dat ik stiekem zat te lachen om de dialogen tussen Arabella en Riley. Ik vind sommige stukken best wel grappig.

Toen ik Ongetemd uit had zat ik een beetje in een dip. Ik heb super genoten van het verhaal en had een klein beetje afkickverschijnselen. Ik had nog zeker wel honderd pagina’s willen lezen als het kon.

Voor New Adult fans kan ik Ongetemd aanraden. Het verhaal is lekker vlot geschreven en de personages zijn best wel grappig. Wat wil je nog meer hebben? Oh een goede badboy. Daar voldoet Riley precies aan.

Ondertussen kan ik niet anders dan Arctic Monkeys op repeat zetten en wachten voor deel twee. Elke keer wanneer ik de naam Arabella las speelde het gelijknamige nummer zich af in mijn hoofd. Dat krijg ik er voorlopig nog niet uit.

Ik wil Liz bedanken voor mijn E-Arc van Ongetemd.


Geef een reactie

CommentLuv badge