Onverminderd

OnverminderdOnverminderd
Geschreven door Rebecca Yarros
Series: Flight & Glory #1
Andere boeken in deze serie: Onbereikbaar, Onverwacht, Onweerstaanbaar
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 24 september 2015
Genres: New adult
Pages: 304
Goodreads
five-stars

Ember krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna, als ze al kwetsbaar is, vindt ze haar vriend Riley in bed met haar roommate. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Ze kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten... Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven met Josh of een leven zonder hem?

Eens in de zoveel tijd heb ik behoefte aan een New Adult boek. Het eerste boek waar ik aan kon denken was Onverminderd van Rebecca Yarros. Ik was verbaasd toen ik op Goodreads zag hoe hoog Onverminderd scoort. Wie niet waagt wie niet wint he dus toen had ik het boek in mijn handen.

Laten we beginnen bij het begin want oh god er zijn geen woorden om te beschrijven wat daar allemaal gebeurde. Eigenlijk begon het ongeveer bij pagina twintig. Vanaf dat moment snapte ik waarom Onverminderd zulke hoge een lovende recensies kreeg. Op dat moment brak Onverminderd mijn hart, lijmde de stukken aan elkaar en brak het nog een keer. Het was echt ongelooflijk wat er in de eerste twee hoofdstukken gebeurde. Dat zag ik dus totaal niet aankomen.

Wat hou ik van Josh zeg. Hoe kan een vent ooit je hart breken dan alle stukjes weer bij elkaar zoeken en dan meerdere keren je hart breken. Vanaf het begin is er een duister randje aan Josh. Hoe graag hij Ember ook wilt, op elke manier die je kan bedenken, houdt hij zich in. Wauw zoiets had ik niet verwacht vooral als je zijn reputatie ziet. Hij kan met een blik iedereen in bed krijgen die hij zou willen behalve Ember. Leuk ik hou van een uitdaging.

Aan het einde van Onverminderd was mijn hart niet gebroken, hij is verpulverd.  Het verhaal is een echte achtbaan vol met alle emoties die je door het hele boek door voelt. Het ene moment zit je bovenin vlak voordat je een paar schroeven en een looping gaat maken terwijl je het andere moment onderweg naar boven bent. Het verhaal was erg leuk om te lezen, ondanks het heftige begin, heb ik er ontzettend van genoten. Is er een manier waarop ik Onverminderd meer dan vijf sterren kan geven? Rebecca Yarros verdient het gewoon. Onverminderd is het ijzersterke begin van de serie.


Geef een reactie

CommentLuv badge