Onverwacht

OnverwachtOnverwacht
Geschreven door Rebecca Yarros
Series: Flight & Glory #3
Andere boeken in deze serie: Onverminderd, Onbereikbaar, Onweerstaanbaar
Uitgegeven door Zomer & Keuning | 7 februari 2017
Pages: 397
Goodreads
four-stars

Grayson heeft maar één doel: slagen voor de opleiding tot Apachepiloot. Daar kan hij de afleiding van zijn bloedmooie nieuwe huisgenoot Samantha niet bij gebruiken. Maar die afleiding is er wel degelijk, mede omdat Samantha niets liever wil dan door de muur heen breken die Grayson om zichzelf heen heeft opgetrokken. Als haar dat eindelijk lukt, ontdekt ze iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar?

Na het lezen van de eerste twee boeken in de Flight & Glory serie was ik emotioneel helemaal kapot. Ik stelde het lezen van Onverwacht een beetje uit, meer omdat ik niet wilde dat mijn hart weer gebroken was. Ik zeg alleen maar dat het stom is om deze geweldige boeken uit te stellen, ze verdienen het om gelezen te worden.

In Onverwacht staat het verhaal van Grayson centraal. Grayson wilt Apachepiloot worden maar wanneer hij een nieuwe huisgenoot, Sam, krijgt lijkt dit wel een van zijn minste zorgen. Sam, of Samantha, is een super mooie jonge vrouw waar Grayson zijn vingers wel kan bij aflikken.

De struggles die Grayson heeft in het heden en hoe dat samen hangt met zijn verleden is zo ontzettend mooi om over te lezen. Er is goed nagedacht over het verhaal. Toen ik Onverwacht aan het lezen was deed het zo veel pijn, het was net alsof ik de pijn van Grayson kon voelen.

De andere jongens komen nog wel langs maar niet zo frequent, wat ik eigenlijk helemaal niet zo erg vind. Stiekem vind ik Grayson tot nu toe wel een van de mooiere verhalen. Ondanks dat Onverwacht niet een van de heftigste verhalen is, is het wel een ontzettend mooi verhaal dat niet ongehoord kan blijven.

Net als de andere boeken in de Flight & Glory serie is Onverwacht een echte New Adult. De soms wat schunnige opmerkingen maken voor mij het verhaal af. Grayson is echt een man om van te houden. Als je het niet warm krijgt tijdens het lezen van Onverwacht dan weet ik het ook niet meer. Ik kreeg het in ieder geval super warm van alle stomende scenes die Rebecca Yarros geschreven heeft.


Geef een reactie

CommentLuv badge