Op het spel

Op het spelOp het spel
Geschreven door Cora Carmack
Series: Rusk University #1
Andere boeken in deze serie: Spelbreker
Uitgegeven door Q | 6 december 2016
Genres: New adult
Pages: 304
Goodreads
four-stars

Dallas Cole heeft een hekel aan football. Haar vader is footballtrainer dus haar hele leven staat in het teken van de sport. Ze is blij als ze kan gaan studeren en even van de sport verlost zal zijn. Dan vertelt haar vader dat hij een nieuwe baan heeft: als trainer van het team van de universiteit waar zij aan gaat studeren. Dallas baalt als een stekker en probeert haar vader en zijn team zoveel mogelijk te vermijden.
Op een feestje ontmoet ze Carson. De vonk slaat gelijk over. Dallas weet echter niet dat Carson in het footballteam zit. En Carson weet niet dat hij verliefd aan het worden is op de dochter van zijn strenge coach…

Ik las eerder een andere New Adult serie van Cora Carmack. Toen wist ik al dat ik fan was van haar boeken. Onlangs zag ik Op het spel bij de bibliotheek liggen en ik kon mijn geluk niet op. Yes een nieuw New Adult boek van Cora Carmack. Ik kon niet wachten totdat ik hierin kon beginnen.

Dallas is de dochter van de coach. Iedereen weet dat hij niet in de beurt van Dallas moet komen. Maar Carson trekt zich er niks van aan. Hij wordt verliefd op Dallas en kan niet bij haar uit de buurt blijven.

Ook Op het spel is een super sexy New Adult boek, niet dat ik anders verwacht had. Tijdens het lezen had ik maar een gedachte: ik wil meer, geef mij meer. Vooral wat betreft Carson, hij is echt geweldig.

Ik heb echt genoten van dit verhaal. Het aspect van verboden liefde maakt het er alleen maar leuker om. Ook al is Dallas niet altijd een even leuk persoon. Voor mij mocht dat de pret niet drukken.

Op het spel is een prima boek voor op vakantie of wanneer het lekker weer is. Je gaat in de zon zitten, leest wat en voordat je het weet is je boek uit. Prima leesvoer voor wanneer je even niet wilt nadenken. Ik vind dat het niet veel meer is dan niet, wat ook prima is voor in de zomer. Dus verwacht niet al te veel diepgang van Op het spel.

Na het lezen van Op het spel dacht ik maar aan een ding: boek twee. Gelukkig las Spelbreker binnen handbereik en kon ik er bijna direct in beginnen. Ik heb er weer een nieuwe verslaving bij: De Rusk university serie van Cora Carmack


Geef een reactie

CommentLuv badge