Over mij

Wie ben ik? 
De auteur van deze blog heet Jaike, drie kwart van de mensen spreekt het minimaal een keer verkeerd uit. Als ik een euro kreeg voor elke keer dat ik mijn naam verkeerd hoor dan had ik nu een prive bibliotheek net als Belle in Belle en het beest. Ik ben in 1997 geboren, geboren en getogen in het mooie Gelderland waar ik tussen Arnhem en Nijmegen in woon. Dit maakt mij inmiddels dus twintig jaar jong, of oud ligt eraan hoe je het bekijkt.

September 2016, ik weet het nog als de dag van gisteren. Het moment dat ik mijn HBO studie startte. Mei 2017, het moment dat ik besloot dat ik ermee ging stoppen. HBO elektrotechniek het was leuk voor zolang het duurde. Maar in september start ik toch maar op het MBO.

 

 

Ik hou van boeken!
Oh dat is inmiddels geen geheim meer mag ik hopen. Ik lees eigenlijk elk genre wat mij aanspreekt. Ik ben zeker niet bang om nieuwe genres te ontdekken. Daarom is mijn blog ook zo gevarieerd. Ik vind eigenlijk bijna alles wel leuk.

Hier op Jaike vs de boeken ga ik de strijd aan tegen de groeiende nog te lezen lijst. Uit ervaring weet ik dat hij alleen maar groeit en niet daalt. Gaan jullie die uitdaging ook aan? Om alle boeken te lezen die je wilt lezen. Voor mij is de uitdaging geaccepteerd.

Mijn blog geschiedenis
Welkom op Jaike vs de boeken. Ik ben Jaike en sinds januari 2016 ben ik hier gestart. Daarvoor blogde ik op www.despicablebooks.nl en www.despicablebooks.blogspot.nl voor ruim tweeënhalf jaar lang. Dat was een toffe periode die ik echt niet wou missen.

 

Mijn hoogtepunten
November 2015 mocht ik Leigh Bardugo (De Grisha)ontmoeten. Wat een toffe vrouw was dat zeg.  Daarnaast heb ik Helen Vreeswijk, Mel Wallis de Vries en Carry Slee ontmoet. Hopelijk komen daar snel nog meer toffe auteurs bij. In 2016 zijn hier nog wat auteurs bij gekomen. Zo heb ik Estelle Maskame (DIMLY), Julie Kagawa (Talon) en Jenny Han (To all the boys I’ve loved before) aan dit lijstje mogen toevoegen. Ook in 2017 mag ik gelukkig zijn. Ik heb de kans gehad om David Arnold (Kids of Appetite) te ontmoeten maar ook Jennifer L. Armentrout. Voor 2018 staat Marissa Meyer op het programma.