P.S. Ik hou nog steeds van je

P.S. Ik hou nog steeds van jeP.S. Ik hou nog steeds van je
Geschreven door Jenny Han
Series: Aan alle jongens van wie ik hield #2
Andere boeken in deze serie: Aan alle jongens van wie ik hield, Always and forever Lara Jean
Uitgegeven door Moon | 15 september 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 304
Goodreads
five-stars

Lara Jean had niet verwacht ├ęcht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?

PS Ik hou nog steeds van je is het vervolg op het feel good-liefdesverhaal Aan alle jongens van wie ik hield, en toont eerste liefde door de ogen van de onvergetelijke Lara Jean.

Na het einde van Aan alle jongens van wie ik hield was mijn hart kapot. Ik wist niet hoe ik verder moest met die liefdesbrief die Lara Jean aan Peter aan het schrijven was. Ik was tenslotte al gevallen voor Peter en ik wist niet hoe Lara Jean dit voor elkaar gekregen had. Het was duidelijk tijd voor P.S. Ik hou nog steeds van je.

P.S. Ik hou nog steeds van je start met de liefdesbrief die Lara Jean aan Peter schrijft. Ik was vanaf dat moment al een emotioneel wrak. Ik kon eigenlijk niet fatsoenlijk meer doorlezen. Vanaf het moment dat het filmpje van de scene in het bubbelbad naar voren kwam was ik een wrak. Ik moest zo hard lachen om de reactie van Kitty en Lara Jean hierom maar dat was voordat Lara Jean besefte dat niet een onbekend meisje het was maar dat zij het was.

Natuurlijk maakt Gen gebruik van de situatie. Ik hou Gen vanaf Aan alle jongens van wie ik hield al in de gaten. Ik heb namelijk het idee dat zij niet over Peter is. Wanneer het niet lekker loopt tussen Lara Jean en Peter lijkt Gen er altijd te zijn. Oh mijn god ik kan hier zo niet tegen. Ik ben eigenlijk best wel nieuwsgierig wat er met Gen gaat gebeuren in het derde boek. Zij en Lara Jean waren namelijk vrienden, ik hoop dat dit weer goed gaat komen en natuurlijk dat Lara Jean en Peter voor altijd bij elkaar blijven.

In P.S. Ik hou nog steeds van je is Margot eindelijk veel aanwezig. In Aan alle jongens van wie ik hield lag ze een beetje op de achtergrond maar nu niet meer. De vriendschap tussen de drie zussen is hierdoor zo veel sterker geworden. Kitty is nog steeds het allerleukste zusje die ik me kan wensen, behalve dat ze door je spullen gaat en de brieven verzond maar dat valt te vergeven. De manier waarop zij reageert is gewoon weg geweldig. Ik vind een novella uit het perspectief van Kitty duidelijk een heel goed idee.

Jenny Han heeft met P.S. Ik hou nog steeds van je weer een parel van een boek gemaakt. Tijdens het lezen voelde ik mij net weer voor de eerste keer verliefd op het verhaal. Weet je wel die eerste verliefdheid met constant vlinders in je buik en dat je er geen genoeg van kan krijgen? Dat was P.S. Ik hou nog steeds van je voor mij. Dat was het beste gevoel ooit.


Geef een reactie

CommentLuv badge