Perfecte plaatje

Perfecte plaatjePerfecte plaatje
Geschreven door Holly Smale
Series: Geek Girl #3
Andere boeken in deze serie: Geek Girl, Geek girl blundert door, Geek girl pakt uit
Uitgegeven door Gottmer | 29 oktober 2014
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 325
Goodreads
four-stars

Deel drie in de populaire serie over Harriet Manners, zelfverklaarde geek.
Harriet weet een hoop. Dat New York de dichtstbevolkte stad in de Verenigde Staten is bijvoorbeeld. En dat 1 op de 38 mensen in de VS er woont. Maar ze weet absoluut niets over modellenwerk in de Big Apple. Zal ze, samen met haar familie, wel kunnen aarden in de States? En hoe wordt een mens 'een merk'? Dat is namelijk wat ze moet worden, als ze de modellen in New York mag geloven. Haar leven wordt helemaal één groot vraagteken wanneer ze wordt bedolven onder grootse en romantische gebaren - maar niet die van haar vriendje...

Geek Girl is een serie waar ik al een ruime tijd in bezig ben. Zonder grappen is het alweer bijna drie jaar geleden dat ik hierin begonnen ben. Maar dat mag de pret niet drukken. Nog steeds heb ik dat zelfde gevoel als wanneer ik de boeken voor het eerst las.

Harriet gaat naar de Verenigde Staten! Haar vader heeft daar eindelijk een baan gevonden. Het gezin Manners gaat anderhalf uur buiten New York City wonen. Voor Harriet ideaal als ze verder wilt met modellenwerk. Maar ook Nick zou dan dichterbij moeten zijn…

Ook Perfecte plaatje is precies zoals de andere twee delen. De lopende encyclopedie weet zo de meest random en nutteloze feitjes op te dreunen. Vooral wanneer Harriet zenuwachtig wordt begint het. Elke keer weer moet ik hierom lachen. Daarnaast steek je er misschien onbewust iets van op.

Wat ik het leukste vind aan Perfecte plaatje is dat Harriet een beetje rebels is. Ze doet niet wat iedereen denkt dat ze zou doen. Wanneer ze huisarrest heeft gaat ze naar de stad om een modellenklus uit te voeren. Onze Harriet wordt snel groot zeg.

De Geek Girl serie is heerlijk voor iedereen die even geen zin heeft om na te denken. Het is een heerlijke feelgood, ja je gaat je na het lezen echt beter voelen. Het kan toch niet erger dan Harriet denk ik bij mijn eigen situaties. Laat het volgende deel maar doorkomen!


Geef een reactie

CommentLuv badge