Persoonlijke update: november 2017

Ik zwaai naar jullie, mijn lezers. Ja jij daar ik zwaai ook naar jou. Ik ben er weer. Deze keer ben ik niet van plan om mij zomaar uit het veld te laten slaan. Voor vandaag komt er een kleine persoonlijke update en wat mijn plannen zijn voor de laatste maand van het jaar.

Zo wat is er allemaal gebeurd? Meer dan ik gehoopt had. Mijn stage periode is begonnen en ik heb daar helemaal niks over te klagen. Ik heb hele flexibele werktijden en mijn stage begeleider is geweldig. Mijn eerste twee weken zitten er nu op en ik kan zeggen dat ik wel mijn draai in het bedrijf gevonden heb.

Maar dat is nog lang niet alles. Nee want ik ben ontzettend ziek geweest, alweer. Eigenlijk ging het de hele maand al niet goed. Ik had weer heel veel last van mijn darmen. Ik viel heel veel af waardoor de artsen zich zorgen begonnen te maken. Ik heb veel contact gehad met mijn arts en hij zei dat het allemaal wel weer goed komt en dat ik vooral mijn rust moet zoeken, iets wat ik dus echt niet kan.

En als kers op de ijstaart werd mijn opa ook nog heel erg ziek. Hij is meerdere keren afgevoerd naar het ziekenhuis maar na een paar dagen was ie alweer thuis. Dat ik ziek ben kan ik nog wel hebben, het is zwaar maar niet zo zwaar als wanneer een familielid ziek is. Ik bracht veel tijd in het ziekenhuis door, had weinig energie thuis. Ik vergat mijzelf een beetje.

Zoals je kan lezen had ik weinig tijd voor mijzelf, en wanneer die er was had ik 0 energie. Mijn energielevel begint nu eindelijk weer een beetje normaal te worden. Waardoor ik ook weer zin heb in de dingen die ik normaal veel doe, lezen en bloggen bijvoorbeeld. Maar daar komt nu verandering in. Want mijn energielevel is +100 en ik heb zo veel leuke idee├źn.

Nu is het alweer de laatste maand van het jaar. Ik kan het gewoon weg niet geloven. Ik wil het jaar goed afsluiten met iedereen die veel voor mij betekent. Ik hoop natuurlijk dat mijn familie hierbij kan zijn, maar ook met iedereen die veel voor mij betekent. Ik ga knallend het jaar uit als twintig jarige (nog 21 dagen te gaan tot mijn verjaardag op de dag van verschijnen). Natuurlijk hoop ik dat ik even gelukkig mag zijn als ik nu ben (want dan komt het allemaal wel goed)

Heb jij nog plannen voor deze laatste maand van het jaar?


Geef een reactie

CommentLuv badge