P.S. I like you

P.S. I like youP.S. I like you
Geschreven door Kasie West
Uitgegeven door Point | 26 juni 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 330
Goodreads
five-stars

Signed, sealed, delivered…

While spacing out in chemistry class, Lily scribbles some of her favorite song lyrics onto her desk. The next day, she finds that someone has continued the lyrics on the desk and added a message to her. Intrigue!

Soon, Lily and her anonymous pen pal are exchanging full-on letters—sharing secrets, recommending bands, and opening up to each other. Lily realizes she’s kind of falling for this letter writer. Only, who is he? As Lily attempts to unravel the mystery and juggle school, friends, crushes, and her crazy family, she discovers that matters of the heart can’t always be spelled out…

Bijna twee jaar geleden maakte ik kennis met Kasie West. Kasie West publiceerde toen The fill-in boyfriend, ook echt een geweldig verhaal. Ik werd toen verliefd op de schrijfstijl van Kasie West. Toen in de zomer van 2016 P.S. I like you verscheen wilde ik hem direct lezen, maar er kwam steeds wat tussen. Ik ben zo blij dat ik er eindelijk aan begonnen ben.

Ontmoet Lily. Lily verveelde zich een beetje bij de scheikunde lessen totdat ze briefjes van een persoon tegen kwam. Lily beantwoorde deze brieven en er ontstond een soort vriendschap waar niemand aan had kunnen denken. Maar de identiteit van deze persoon is onbekend. Dat terwijl Lily gevoelens voor deze persoon begint te krijgen.

Heb ik al gezegd dat het plot van P.S. I like you ontzettend leuk is. Het verhaal had mij eigenlijk vanaf het begin al te pakken, ik was eigenlijk na de eerste brief al ontzettend nieuwsgierig wie de penpal van Lily kon zijn. Ik had daardoor wel het gevoel dat ik op een andere manier naar de personages ging kijken.

Over het algemeen is P.S. I like you een super schattig en hartverwarmend liefdesverhaal over de zoektocht naar liefde. Ik heb zelf wel een paar keer zoiets gehad van damn, een keer goed slikken en weg met de tranen. Dit heeft voornamelijk te maken met wie kan de penpal van Lily zijn. Je hoopt toch wel op een bepaald personage.

Nog op zoek naar een boek dat lekker vlot weg leest? Dan moet je eigenlijk niet meer verder zoeken. P.S. I like you is dan precies wat je nodig hebt. Behalve dat het hartverwarmend is, is het zo geschreven dat je er door heen vliegt. Ik ben eigenlijk wel weer klaar voor een volgend boek van Kasie West.

Zijn er hier mensen die net als ik van How I met your mother houden? Ik vond namelijk een referentie naar deze serie in P.S. I like you. Het kan toeval zijn, maar ik geloof niet in toeval. Heeft de oplettende lezer dit ook gemerkt? Of ben ik de enige die dit opmerkte?


One Comments

  • Daphne

    februari 28, 2017

    Fijne recensie! Ik ben ook zo fan van Kasie West. Ben daarom dus erg benieuwd naar dit boek 🙂

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge