Author: Cora Carmack

Spelbreker

SpelbrekerSpelbreker
Geschreven door Cora Carmack
Series: Rusk University #2
Andere boeken in deze serie: Op het spel
Uitgegeven door Q | juni 2017
Pages: 320
Goodreads
four-half-stars

Dylan is ervan overtuigd dat ze de wereld een betere plek kan maken, als ze er maar fel genoeg voor strijdt. Om welk goed doel het ook gaat, Dylan staat op de barricaden. Wanneer ze door de politie wordt weggestuurd bij een protest, weigert ze te vertrekken en wordt gearresteerd.
Silas Moore is goed in twee dingen: football en problemen veroorzaken. Na een vechtpartij belandt hij een nachtje in de cel en daar ontmoet hij wereldverbeteraar Dylan. Hij kent dat soort meisjes, denkt hij. Maar hij is helemaal niet gebroken. En hij heeft Dylan echt niet nodig. Of toch wel…?

Continue Reading

Op het spel

Op het spelOp het spel
Geschreven door Cora Carmack
Series: Rusk University #1
Andere boeken in deze serie: Spelbreker
Uitgegeven door Q | 6 december 2016
Genres: New adult
Pages: 304
Goodreads
four-stars

Dallas Cole heeft een hekel aan football. Haar vader is footballtrainer dus haar hele leven staat in het teken van de sport. Ze is blij als ze kan gaan studeren en even van de sport verlost zal zijn. Dan vertelt haar vader dat hij een nieuwe baan heeft: als trainer van het team van de universiteit waar zij aan gaat studeren. Dallas baalt als een stekker en probeert haar vader en zijn team zoveel mogelijk te vermijden.
Op een feestje ontmoet ze Carson. De vonk slaat gelijk over. Dallas weet echter niet dat Carson in het footballteam zit. En Carson weet niet dat hij verliefd aan het worden is op de dochter van zijn strenge coach…

Continue Reading

Finding it

Finding itFinding it
Geschreven door Cora Carmack
Series: Losing it #3
Andere boeken in deze serie: Losing it, Faking it
Uitgegeven door Q | 1 maart 2016
Genres: New adult
Pages: 283
five-stars

Kelsey Summers is nogal verwend en eenzaam. Ze weet niet wat ze wil met haar leven, dus gaat ze door Europa reizen, op zoek naar avontuur en zichzelf. Daar ontmoet ze de knappe, mysterieuze Jackson Hunt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en spreken af om een tijdje samen te reizen.
Ze voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen doorbrengen in romantische Italiaanse dorpjes valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft…

Finding it is het derde deel in de losing it serie. En man wat geniet ik van elk boek in de serie. Elk boek lijkt wel een ding gemeen te hebben, ze lezen heerlijk weg. Finding it heeft Europa als decor van het verhaal. Wat is er nou mooier dan ons continent? Cora Carmack neemt ons mee naar oude stadjes in Italië maar ook naar het oosten van Europa. Twee verschillende werelden die samen komen in een verhaal.

Finding it vertelt het verhaal van Kelsey. Ik ben allang weer vergeten wat haar rol in het eerste boek was maar dat maakt niet uit. Zij trekt door Europa heen om zichzelf te vinden. De manier waarop Kelsey met haar verleden om gaat is prachtig om over te lezen, hoewel dat niet zo leuk was voor haar.

Vanaf het moment dat Jackson Hunt in beeld komt begint het zwijmelen. Hij is aantrekkelijk en bijzonder vriendelijk tegen Kelsey. De manier waarop Kelsey met Jackson om gaat vind ik heel bijzonder om over te lezen.

Als je Losing it leuk vond, Faking it beter dan ga je van Finding it houden. Ik hoor namelijk van veel mensen dat ook zij vinden dat de serie met elk boek beter wordt. Dat vind ik dus ook! De personages zijn en blijven interessant en de verhaallijn is vernieuwend. Voor mij geldt het zeker, de serie wordt met elk boek een klein beetje beter.

Jammer genoeg is Finding it het laatste boek in de serie. Ik had zeker meer van Cora Carmack willen lezen. Het is te hopen dat uitgeverij Q dan ook de novella’s die hierbij horen ook gaat vertalen. Zo kunnen we nog iets langer bij onze geliefde personages zijn. Finding it is voor mij wel een mooie afsluiter van de serie. De connectie tussen Kelsey en de personages in de vorige boeken is er nauwelijks meer. Het voelde voor mij zeker als een einde. Alsnog had de serie van mij niet hoeven te eindigen.

Faking it

Faking itFaking it
Geschreven door Cora Carmack
Series: Losing it #2
Andere boeken in deze serie: Losing it, Finding it
Uitgegeven door Q | 3 november 2015
Genres: New adult
Pages: 296
Goodreads
five-stars

Max heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten, niet haar ietwat ruige vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders gaan ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest en hun financiële steun zullen intrekken. Maar dan ontmoet ze Cade.
Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn zal doen of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal lijkt…

Continue Reading

Losing it

Losing itLosing it
Geschreven door Cora Carmack
Series: Losing it #1
Andere boeken in deze serie: Faking it, Finding it
Uitgegeven door Q | 7 juli 2015
Genres: New adult
Pages: 235
Goodreads
four-stars

Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft ‘het’ als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.
Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed…

Continue Reading