Author: Erika Johansen

De invasie van de Tearling

De invasie van de TearlingDe invasie van de Tearling
Geschreven door Erika Johansen
Series: De kroon van de Tearling #2
Andere boeken in deze serie: De kroon van de Tearling
Uitgegeven door Boekerij | 30 juni 2016
Genres: Fantasy
Pages: 508
Goodreads
five-stars

Kelsea Glynn groeit elke dag meer in haar nieuwe rol als koningin van de Tearling.

Door te stoppen met het leveren van slaven aan het naburige koninkrijk Mortmesne, maakt ze van de Rode Koningin een geduchte vijand. Leger na leger wordt er naar de Tearling gestuurd om haar bezit op te eisen. En niets kan de invasie stoppen. De enige kans op overleven ligt in handen van een vreemde, en mogelijk gevaarlijke bondgenoot. Lily is een vrouw die in een andere tijd leeft, een tijd waarin het al als een misdaad voelt om een vrouw te zijn. En het lot van de Tearling - en dat van Kelsea - ligt in haar handen. Erika Johansen voegt spannende lagen toe aan haar multidimensionale verhaal van magie, mysterie en een onverwoestbare jonge heldin.

Continue Reading

De kroon van de Tearling

De kroon van de TearlingDe kroon van de Tearling
Geschreven door Erika Johansen
Series: De kroon van de Tearling #1
Andere boeken in deze serie: De invasie van de Tearling
Uitgegeven door Boekerij | 10 maart 2015
Genres: Fantasy
Pages: 446
Goodreads
five-stars

Op haar negentiende verjaardag begint prinses Kelsea Glynn haar gevaarlijke reis naar het kasteel waar ze ­geboren is. Ze komt haar kroon opeisen. Achttien jaar lang werd het koninkrijk geregeerd door Kelsea's oom, een ­marionet van de Rode Koningin, die het buurland Mortmesme al decennia tiranniseert.
Kelsea draagt de Tearlingsaffier, een juweel met immense ­magische krachten. Ze wordt beschermd door de Wachters van de Koningin, geleid door de raadselachtige en toegewijde Lazarus. Kelsea zal de ridders nodig hebben om te overleven. Haar vijanden zetten duistere moordenaars en duivelse bloedmagie in om te voorkomen dat zij gekroond wordt...

Continue Reading