Author: Miriam Bruijstens

Het tweede boek van Tess

Het tweede boek van TessHet tweede boek van Tess
Geschreven door Miriam Bruijstens
Uitgegeven door Clavis | 23 maart 2016
Genres: New adult
Pages: 119
Goodreads
five-stars

Ik zwem. De zee omringt me als nooit tevoren. Ik voel alles. Het zout, dat prikt in de talloze wonden op mijn lichaam. De kou, die me eerst pijn doet en me vervolgens gevoelloos maakt. Ik blijf zwemmen. Mijn ademhaling is oppervlakkig. Ik voel het zout niet meer. Ik voel me lekker. Ik zwem door.

Het gaat Tess voor de wind. Haar eerste boek is gepubliceerd, ze heeft het gezellig met haar vriendinnen en haar vriendschap met Lucas is hechter dan ooit. Dan gebeurt er iets wat zo verschrikkelijk is dat ze het nauwelijks kan bevatten. Haar leven stort in en Tess kijkt regelrecht de afgrond in. Zal ze het redden?

Een cross-overroman waarin het personage Tess nog meer onder je huid kruipt. Een heftig verhaal vol vriendschap, hartstocht, verdriet en humor. En poƫzie.

Continue Reading

Het boek van Tess

Het boek van TessHet boek van Tess
Geschreven door Miriam Bruijstens
Uitgegeven door Clavis | 19 januari 2015
Genres: New adult
Pages: 143
Goodreads
five-stars

Beleef een zomer lang hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken. Want om schrijfster te worden, moet je eerst veel meemaken, vindt ze. Daarom onderneemt ze wilde avonturen. Maar dan ontmoet ze Patrick, die haar rust geeft. Aan hem vertelt Tess haar grootste geheim ...

Continue Reading