Series: The infernal devices

De ijzeren prinses

De ijzeren prinsesDe ijzeren prinses
Geschreven door Cassandra Clare
Series: The infernal devices #3
Andere boeken in deze serie: De ijzeren engel, De ijzeren prins
Uitgegeven door Moon | 5 november 2015
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 512
Goodreads
five-stars

"Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen brengen, heeft hij echter nog één iemand nodig: Tessa Gray.

Als Mortmain Tessa ontvoert, doen Jem en Will - de twee jongens die het meest van haar houden - er alles aan om haar te redden. Ondertussen realiseert Tessa zich dat zijzelf de enige is die haar kan redden. Maar kan één meisje alleen een heel leger overwinnen?"

Continue Reading

De ijzeren prins

De ijzeren prinsDe ijzeren prins
Geschreven door Cassandra Clare
Series: The infernal devices #2
Andere boeken in deze serie: De ijzeren engel, De ijzeren prinses
Uitgegeven door Moon | 11 september 2015
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 464
Goodreads
five-stars

Ware liefde is bedolven onder geheimen en leugens in dit vervolg op Clockwork Angel. In de magische onderwereld van Victoriaans Londen voelt Tessa zich meer en meer aangetrokken tot Jem, maar haar blijvende verlangen naar Will, ondanks zijn slechte buien, maakt haar verward. Toch lijkt Will te veranderen: de muur om hem heen breekt langzaam maar zeker af. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden uit het verleden, maar hun zoektocht naar de waarheid is extreem gevaarlijk. Tessa's hart wordt zwaar op de proef gesteld, vooral wanneer het verraad uit eigen kring komt.

Continue Reading

De ijzeren engel

De ijzeren engelDe ijzeren engel
Geschreven door Cassandra Clare
Series: The infernal devices #1
Andere boeken in deze serie: De ijzeren prins, De ijzeren prinses
Uitgegeven door Moon | 18 juni 2015
Genres: Young Adult, Fantasy
Pages: 464
Goodreads
four-half-stars

Tessa's gerieflijke leventje van het New York in 1978 eindigt abrupt wanneer haar voogdes sterft. Tessa wordt naar haar broer in Londen gestuurd, maar voordat zij daar aankomt is ze ontvoerd door de Zwarte Zusters, die haar dwingen zich te bekwamen in een vreemde gave, waarvan ze niet eens wist dat ze die had: transformeren. Ze wordt gered door de superknappe en gevatte Will, die haar naar de Schaduwjagers brengt...

Continue Reading