Series die ik keek in januari

Ik heb mij voorgenomen om voor iedere maand een planning te maken met welke series ik wil kijken. Januari was eigenlijk de pilot maand en ik ben er best wel tevreden over als ik eerlijk mag zijn. Vandaag een kleine recap op dit nieuwe project.

 

Dat ik mijn bullet journal meer wilde gebruiken zien jullie nu maar weer. Ik maakte eind december deze spread in mijn bullet journal. Ik was op dat moment bezig met de serie Younger. Die keek ik af in januari. Daarnaast wilde ik een nieuwe serie starten. Dit is dan Lucifer geworden. Daarnaast heb ik twee series toegevoegd waar ik mee verder ga. Het resultaat? Ik keek onbewust meer series om de tracker vol te krijgen.

Rechts zie je de planning voor februari. Zoals je kunt zien ben ik inmiddels al volgens planning klaar met een van de series die ik wilde kijken.Ik vind de spread van februari beter geworden, op de bovenste balk na dan.

Januari
In de maand januari keek ik seizoen 3 en 4 van Younger af. Wat ik van deze serie vind kun je al lezen. Riverdale ging verder, dus ik ook. De serie is inmiddels nog bezig maar ik kleur trouw elke week een vakje in. Daarnaast begon ik aan Lucifer. In minder dan twee weken heb ik heel seizoen een gezien. Maar toen ik een week voor februari klaar was met mijn planning besloot ik er een serie aan toe te voegen: Dynasty. 

Wat denken jullie van deze spreads? Denken jullie dat het helpt om zo meer series te kijken? En hebben jullie nog tips voor leuke series voor mij?

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge