Series die ik nog wil kijken #2

series

Ik heb de laatste tijd heel wat afleveringen gekeken. De series Modern Family en How I met your mother zijn op dit moment favoriet bij mij en heb daarom daar al veel van gezien. Maar dan is er eeuwige vraag, welke series wil ik nog gaan kijken?

Series

Mijn vriend kwam laatst aan ik wil beginnen aan een nieuwe serie maar ik heb geen idee in welke. Dus toen gingen we samen trailers kijken. We kwamen uit op Arrow. Arrow lijkt mij een super spannende serie. Arrow gaat over en man Oliver die vermist geraakt is en terug komt als een soort superheld. Hij wilt zijn stad van het kwaad bevrijden met zijn pijl en boog. Hoe tof klinkt dit dan? Alleen om die man die terug komt zou ik deze serie al geweldig vinden. Natuurlijk lijkt mij het verhaal op het eiland het allerleukste, ik ben wel benieuwd hoe hij veranderd is. Laat mij vooral weten wat jij van Arrow vind!

series

Een andere trailer die ik met mijn vriend bekeek was die van How to get away with murder. Ik heb letterlijk nog niks over deze serie gehoord maar de trailer is voor mij al genoeg om hier aan te beginnen. How to get away with murder volgt een groep rechtenstudenten en wat zij daar uitspoken  schijnt geweldig te zijn. Ik ben nieuwsgierig!

Welke series willen jullie nog gaan bekijken?


4 Comments

 • Jessica

  april 30, 2016

  How to get away with murder is absoluut een aanrader. Arrow kakt na 2 seizoenen wat in.
  Jessica onlangs geplaatst…Filmrecensie | If I StayMy Profile

  Reply
 • Eline

  april 30, 2016

  Arrow begint heel sterk, seizoen 1 is top. Dan heb je seizoen 2, daar wordt alles een beetje vaag. En dan in seizoen 3 zijn er opeens mensen met magische krachten en gooien we het realistische aspect het raam uit en is het echt helemaal niks meer.
  Ik was net als jij heel erg benieuwd naar de ontwikkeling van Oliver op dat eiland, en in het begin is die heel goed, maar net als de gekheid in seizoen 2 en 3 worden de eilandverhalen wilder en wilder. Ik denk dat je me niet eens zou geloven als ik een paar voorbeelden zou geven 😛

  Reply
 • Story addict

  april 30, 2016

  How to get away with murder klinkt goed! Ik heb zelf nog een hoop seizoenen op de lijst van series zoals Suits, Rizolli and Isles en The Blacklist. Heb laatst het eerste seizoen van Lucifer gebingewatched.
  Story addict onlangs geplaatst…Boeken die dwarsliggen – De voor- en nadelen van DwarsliggersMy Profile

  Reply
 • Vivian

  mei 1, 2016

  How To Get Away With Murder wil ik ook graag uitproberen! En vandaag is iZombie toegevoegd aan Netflix, daar ben ik ook wel benieuwd naar =D
  Vivian onlangs geplaatst…De Beste Boekige Blogposts deel 2My Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge