Since you’ve been gone

Since you’ve been goneSince you've been gone
Geschreven door Morgan Matson
Uitgegeven door Simon & Schuster | 6 mei 2014
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 449
Goodreads
five-stars

It was Sloane who yanked Emily out of her shell and made life 100% interesting. But right before what should have been the most epic summer, Sloane just…disappears. All she leaves behind is a to-do list.

On it, thirteen Sloane-inspired tasks that Emily would normally never try. But what if they could bring her best friend back?

Apple picking at night? Okay, easy enough.

Dance until dawn? Sure. Why not?

Kiss a stranger? Um...

Emily now has this unexpected summer, and the help of Frank Porter (totally unexpected), to check things off Sloane's list. Who knows what she’ll find?

Go skinny-dipping? Wait...what?

Nadat ik The Unexpected Everything gelezen heb kon ik niet wachten tot ik meer van Morgan Matson lezen. Toen ik op de Book depository keek zag ik dat Since you’ve been gone maar €10 voor de hardcover was, dus ik bestelde hem meteen en ik heb er totaal geen spijt van gehad.

Wanneer Sloane zomaar verdwijnt staat Emily er alleen voor voor de zomer en wat daarna komt. Sloane heeft alleen een to do list achtergelaten voor Emily, die Emily natuurlijk moet uitvoeren. Van vrij normale opdrachten zoals dans de hele nacht door tot de wat meer ongemakkelijke opdrachten ga naakt zwemmen Emily moet het allemaal doen. Wat heb ik gelachen bij de opdrachten zeg. Ik had niet verwacht dat zoiets in Since you’ve been gone naar voren zou komen.

Het verhaal van Since you’ve been gone vind ik echt heel leuk. Vooral wanneer Frank in beeld komt. Frank gaat Emily helpen met haar to do list van Sloane. Is het gek dat ik Emily en Frank zo enorm ship? Ik denk het eigenlijk niet, ik had namelijk wel verwacht dat er iets zou gebeuren tussen hun. Hun vriendschap op zich was al super schattig om over te lezen.

Since you’ve been gone is super mooi opgemaakt. Wat tijdens het lezen op viel was dat er veel playlisten in het verhaal zaten. Ik hou van de combinatie tussen de personages en muziek. Ik werd er super vrolijk van aangezien ik veel van de liedjes ken en ze zich automatisch afspeelde in mijn hoofd.


Geef een reactie

CommentLuv badge