Spelbreker

SpelbrekerSpelbreker
Geschreven door Cora Carmack
Series: Rusk University #2
Andere boeken in deze serie: Op het spel
Uitgegeven door Q | juni 2017
Pages: 320
Goodreads
four-half-stars

Dylan is ervan overtuigd dat ze de wereld een betere plek kan maken, als ze er maar fel genoeg voor strijdt. Om welk goed doel het ook gaat, Dylan staat op de barricaden. Wanneer ze door de politie wordt weggestuurd bij een protest, weigert ze te vertrekken en wordt gearresteerd.
Silas Moore is goed in twee dingen: football en problemen veroorzaken. Na een vechtpartij belandt hij een nachtje in de cel en daar ontmoet hij wereldverbeteraar Dylan. Hij kent dat soort meisjes, denkt hij. Maar hij is helemaal niet gebroken. En hij heeft Dylan echt niet nodig. Of toch wel…?

Na het lezen van Op het spel wist ik het zeker. Ik had Spelbreker zo snel mogelijk nodig. Met zo snel mogelijk bedoelde ik natuurlijk meteen, wat ook gebeurde. Nee daar heb ik absoluut geen spijt van. Ik wil juist meer van Cora Carmack.

Dylan en Silas ontmoeten elkaar op een hele gekke plek: het politiebureau. Dylan wilt Silas helpen en ze raken aan de praat. Dylan is iemand die de wereld wilt verbeteren terwijl er voor Silas maar een ding bestaat: football. Kan deze combinatie stand houden of valt Dylan hard voor deze bad boy?

Een van de dingen die mij op viel is dat Spelbreker veel sexier is dan Op het spel. Niet dat ik daar moeite mee heb. Nee ik genoot er zo ontzettend veel van. Al die seksuele spanningen maakte het alleen maar leuker voor mij.

Wat mij ook aansprak was Dylan. Ik vind haar echt een fantastisch personage. Dylan is iemand die de wereld wilt verbeteren. Zo meldt ze zich aan voor vrijwilligers projecten en probeert ze Silas te verbeteren. Misschien kwam het hierdoor dat ik Spelbreker zo emotioneel was. Ik weet het niet maar ik heb met tranen in mijn ogen zitten lezen.

Cora Carmack heeft met de Rusk University serie en ongelooflijk sexy en boeiende serie neergezet. Ik kan maar aan een ding denken: ik wil meer!


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge