Strijder

StrijderStrijder
Geschreven door Julie Kagawa
Series: Talon #4
Andere boeken in deze serie: Pupil, Rebel, Jager
Uitgegeven door HarperCollins NL | 27 juni 2017
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 384
Goodreads
four-stars

Draken zouden geen emoties kennen, heeft Ember altijd geleerd.
Hoe kan ze dan zo diep bedroefd zijn nadat Garrett zijn leven heeft gegeven om een verschrikkelijk verraad te ontmaskeren? Niets van wat ze ooit geloofde is waar, en ze zweert dat ze samen met rebel Riley in opstand zal komen tegen Talon, de drakendoders van St. Joris en... Dante, haar eigen broer - die op
het punt staat de grootste verschrikking aller tijden op hen af te sturen.

Met de gruwelijke wezens die ze hebben gecreƫerd, staan de machthebbers van Talon klaar om de heerschappij over de wereld op te eisen. De duisternis komt steeds dichterbij. Zullen Ember en haar vrienden nog iets kunnen doen om Talon tegen te houden?

Mijn goede voornemen om meer series uit te lezen komt eindelijk van de grond. In januari las ik Jager al en nu was Strijder aan de beurt. Nu kan ik alleen maar aan een vervolg denken want oh my god.

Na het einde van Jager dacht ik nee dit ga je niet menen. Is Garret echt weg? Ik begon al met een brok in mijn keel met lezen. Maar stiekem geloofde ik er niet in. Want ik geloof niet dat Julie Kagawa zo gemeen kon zijn…

Maar goed Strijder is eigenlijk een herhaling van de vorige boeken. Ember is met Riley op de vlucht voor de orde van st Joris en Talon. Ze komen flink in de problemen nadat ze een gigantisch geheim ontdekt hebben en weten zich daar weer uit te werken.

Maar de een of andere manier was dit anders. De herhaling is terug maar dan net iets anders. Ik was verrast met wat er gebeurde in Strijder. Het voelde niet hetzelfde verhaal wat opnieuw gebruikt werd. Maar iets nieuws.

Het enige waar ik aan kan denken is wanneer komt Inferno uit? Ik heb dat boek dus zeg maar nu nodig. Ik wil namelijk nu weten hoe het verhaal eindigt.


Geef een reactie

CommentLuv badge