What to watch? Suicide squad

Suicide squad

Suicide squad is de film waar ik het meeste naar uit keek dit jaar. Hoeveel zin ik had om deze film te kijken valt niet in woorden uit te leggen. Vanaf het eerste moment was ik hooked. Ik hunkerde naar meer en meer en nog meer. Nadat de film afgelopen was wilde ik hem nog een keer en nog een keer bekijken.Ontmoet Deadshot, Harley Quinn en nog andere schurken op een nieuwe manier in Suicide Squad. Deze personages krijgen ieder een unieke introductie. Je wordt eigenlijk meteen het verhaal in gegooid. Een ding hebben ze gemeen, ze zitten opgesloten maar ze worden eruit gehaald om het kwaad te bevechten. Ik vind het echt super leuk om te zien hoe de slechteriken goed worden voor een keer.

Na de kennismaking van Harley Quinn wist ik dat ik meer wilde zien. Zij is door batman opgepakt terwijl haar liefje de Joker nog vrij rond loopt. Harley Quinn is alleen maar tien keer zo gek als haar liefje. Voor mij was het een geweldige vertolking van dit gestoorde stel.

Suicide squad is echt een geweldige film om te kijken als je een film vol brute acties en humor zoekt. Beide vind je genoeg in de film. Vooral om Harley Quinn heb ik enorm hard kunnen lachen. De combinatie muziek met de film scenes waren perfect. Ik heb daar echt van genoten.

Na Suicide squad heb ik enorm veel zin om de Marvel films te gaan kijken, om te beginnen bij een van de Batman natuurlijk. Dus dat zullen jullie binnenkort nog terug zien. Ik zal Suicide squad zeer binnenkort nog een keer gaan bekijken, de film vond ik zo leuk dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Ik hoop heel erg dat ze een vervolg gaan maken.


2 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  september 18, 2016

  Ik vond de film ook erg gaaf, alleen heb ik wel wat kleine opmerkingen toegevoegd aan mijn recensie. De Batmanfilms zijn echt supertof, zeker doen! Daar vind ik de Joker eigenlijk nog toffer šŸ˜€
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Evenement: YALBALMy Profile

  Reply
 • Tamara TS

  september 18, 2016

  Ik vond het een geweldige film! Ik ben sowieso gek op Marvel en DC en juist deze verfilming vond ik extra mooi.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn Zalando Winter WishlistMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge