Suits seizoen 1 yay or nay

Ik ben onlangs weer met een nieuwe serie begonnen. Namelijk Suits. Het is een serie die ik al langere tijd wilde gaan volgen maar het kwam er steeds maar niet van. Toen hij gekozen werd als serie die ik deze maand wilde kijken kwam het er eindelijk van.

Het verhaal volgt Mike Ross, een jongen met een fotografisch geheugen wiens droom was om advocaat te worden. Niet helemaal perongeluk wordt hij van school gestuurd en aangenomen als de stagair van Harvey Specter.

In het begin had ik nog wel mijn twijfels bij deze serie. Maar na aflevering 5 waren die wel compleet verdwenen. Naarmate je verder komt begon ik het steeds leuker te vinden. Maar dan vooral het grote geheim dat Mike en Harvey met zich mee dragen.

Suits is niet een serie die enorm spannend is. Het is gewoon een serie die je wilt kijken als je even niks te doen hebt. En op dat moment even nergens aan wilt denken. Zo kijk ik er ook naar. Het is vermakelijk, soms dat ik er om moet lachen maar dat is het ook wel.

Maar toch ben ik heel erg benieuwd waar seizoen 2 heen gaat. Het einde van seizoen 1 is veel belovend. Ik ben eigenlijk zo enthousiast dat ik niet kon stoppen met kijken.


Geef een reactie

CommentLuv badge