Tess staat voor het blok

Tess staat voor het blokTess staat voor het blok
Geschreven door Lindsey Kelk
Series: A girl #2
Andere boeken in deze serie: Tess valt door de mand
| 24 juli 2014
Genres: Chicklit
Pages: 368
Goodreads
five-stars

Nog niet zo lang geleden was Tess Brookes zeer gedreven om carrière te maken. Het liep allemaal een beetje anders en nu staat ze voor misschien wel de grootste keuze van haar leven: blijft ze in Londen om een eigen reclamebureau te starten samen met haar beste vriend en potentiële nieuwe liefde Charlie? Of verhuist ze naar Milaan voor een nieuwe carrière als fotograaf en een toekomst met een nieuwe man: de ongrijpbare en buitengewoon irritante Nick? Tess moet kiezen tussen het vertrouwde leven dat ze altijd voor ogen had of een nieuwe toekomst die ze nooit voor mogelijk heeft gehouden. Maar kiezen tussen twee droomscenario's is nog niet gemakkelijk als je hart en je hoofd precies het tegenovergestelde willen.

Ik had eindelijk weer zin in een boek van Lindsey Kelk. Toen ik eindelijk besloten had dat het Tess staat voor het blok ging worden, ine miene mutte helpt hier goed mee, was ik helemaal blij. Van alles wat ik van Lindsey Kelk gelezen heb is Tess toch wel een van mijn favoriete personages.

Tess staat voor het blok begint eigenlijk al hilarisch. Tess heeft eindelijk een kans bij Charlie, die ze al voor meer dan tien jaar leuk vind. Maar wanneer Charlie zegt dat hij van Tess houdt komt er een onverwacht maar hilarisch antwoord van Tess. Helemaal niks zinnigs. Dus het begint al goed.

Tess moet voor haar werk naar Milaan toe, je hoort Tess en Amy daar echt niet over klagen. Vooral niet toen bekend werd dat meneer Miller ook aanwezig zou zijn. Nick is back baby! De strijd tussen Nick en Charlie is heviger dan ooit. Tess moet namelijk kiezen of een reclame bureau met Charlie beginnen of fotografe zijn en bij Nick blijven. Die keuze is heel erg moeilijk om te maken en door het boek heen zie je dat Tess heel erg twijfelt.

Tess staat voor het blok is het tweede hilarische boek in de A girl serie van Lindsey Kelk. Eigenlijk heb ik door het hele boek heen heel erg hard gelachen. Tess staat voor het blok is een heerlijk boek waardoor je je sowieso beter gaat voelen. Dat is misschien ook waarom ik zo graag de boeken van Linsdey Kelk lees. Het verhaal is een beetje warrig en alles komt tegelijkertijd maar het is zo grappig.


Geef een reactie

CommentLuv badge