Tess valt door de mand

Tess valt door de mandTess valt door de mand
Geschreven door Lindsey Kelk
Series: A girl #1
Andere boeken in deze serie: Tess staat voor het blok
Uitgegeven door Boekerij | 2 december 2014
Genres: Chicklit
Pages: 365
Goodreads
four-stars

Als Tess Brookes volkomen onverwacht haar baan kwijtraakt, ziet ze haar hele leven in duigen vallen. Gelukkig krijgt ze een geweldig telefoontje: ze wordt gevraagd voor een fotoshoot op Honolulu! Tess grijpt de klus met beide handen aan. Er is alleen één probleem: het telefoontje was eigenlijk bedoeld voor haar huisgenoot, Veronica, die wel fotograaf is. Maar hoe moeilijk kan het zijn om wat mooie kiekjes te schieten op een exotisch eiland? Eenmaal op Hawaii ontdekt Tess echter dat het nog niet zo eenvoudig is om iemand anders te zijn...

Tess raakt plotseling haar baan kwijt, wanneer ze doet alsof ze Vanessa is gaat ze zomaar naar Hawaï. Op Hawaï ontmoet Tess Nick. Maar hoelang kan Tess dit leven volhouden zonder dat ze ontdekt wordt?

Tess valt door de mand is toch wel een van mijn favoriete series van Lindsey Kelk. Als je van chicklits houdt dan zijn de boeken van Lindsey Kelk sowieso een aanrader.

Tess is dus erg gehecht aan haar baan. Ze heeft daar tenslotte haar beste vriend Charlie ontmoet. Maar Tess wilt Charlie niet als een vriend zien, maar ze is al een hele tijd verliefd op hem. Wanneer zij haar baan kwijt raakt, voelt het alsof wij een deel van Charlie kwijt raken. Nu begint het pas leuk te worden. Wanneer Tess dus naar Hawaï gaat laat ze iedereen achter, ze is weg zonder iemand iets te vertellen. Dat levert een geweldig leuk verhaal op. Wat zou jij doen als je beste vriendin opeens op Hawaï zat?

Amy, de beste vriendin van Tess, reageert overal zo lekker dramatisch op. Het goede daarvan is, is dat ik er enorm om kan lachen. Soms denk je echt, is dit nou echt gebeurd? Het voelt soms wel een beetje onecht.

Voor mij was het wel even wennen toen ik in Tess valt door de mand begon. Het begin verliep een beetje stroef. Ik was alweer vergeten hoe erg ik die liefdesdriehoek in het verhaal haatte toen ik verder las. Eigenlijk gaat een groot deel van het verhaal over kiest Tess voor Nick of toch voor Charlie, ik werd er een beetje moe van. En nog ben ik super nieuwsgierig of het Nick of Charlie wordt.

Maar Tess valt door de mand is het eerste deel in een serie. Ik las deel twee, Tess staat voor het blok ook al maar nu deel drie uit gekomen is moest ik de hele serie wel nog een keer lezen. Ik ben verslaafd aan de schrijfstijl van Lindsey Kelk. Het liefst zou ik iedereen deze geweldige boeken laten lezen, maar je kan niet alles krijgen wat je wilt.


3 Comments

 • Marleen

  februari 10, 2016

  Wait! What? Deel drie? Wanneer is die uitgekomen? Ik vind de Ik hou van… boeken van kelk hartstikke leuk maar de boeken van Tess zijn echt geweldig!

  Reply
  • Jaike

   februari 10, 2016

   Hij kwam afgelopen november uit in het Engels 🙂

   Reply
   • Marleen

    februari 10, 2016

    Aah haha dat verklaart een heleboel. Enig idee of en wanneer het boek vertaald wordt?

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge