The Heartbreakers

The HeartbreakersThe Heartbreakers
Geschreven door Ali Novak
Series: The Heartbreakers chronicles #1
| 4 augustus 2015
Genres: Young Adult, Contemporary
Pages: 336
Goodreads
four-stars

"When I met Oliver Perry, I had no clue he was the lead singer for The Heartbreakers. Unbeknownst to him, I was the only girl in the world who hated his music."

Stella will do anything for her sister—even stand in line for an autographed Heartbreakers CD... for three hours. At least she met a cute boy at the Starbucks beforehand. A blue-eyed boy who looks an awful lot like...

Oliver Perry. Of course Starbucks guy is the lead singer for her least favorite band. Thanks, universe. But there may be more to Oliver than his world-famous charm, because even after she insults his music—to his face—he still gives her his number. Seriously, what is her life?

But how can Stella even think about being with Oliver—dating and laughing and pulling pranks with the band—when her sister could be dying of cancer?

Ik kwam The heartbreakers op Wattpad tegen, ja daar lees ik ook vaak boeken. Toen ik erachter kwam dat hij gepubliceerd was als een echt boek heb ik de e-book hiervan gekocht. En ik zeg het nog maar een keer, The heartbreakers is zeker weten het geld waard!

De cover vind ik al super leuk, het geeft je een indruk van hoe het verhaal er een beetje uit zou gaan zien. Het is een super lief contemporary verhaal, een genre waar ik sowieso al fan van ben. Daarnaast lijkt het een beetje op een fan fiction. Weet je wel meisje ontmoet band, haat ze en wordt verliefd.

Het verhaal begint dus met Stella. Zij is onderdeel van een drieling. Ze heeft nog een broer Drew en een zus Cara. Haar zus Cara is ziek en Stella vindt dat zij voor Cara moet zorgen. Daarnaast houdt de drieling elk jaar een wedstrijd wie het beste cadeau voor de verjaardag van een ander kan kopen. Stelle is met het geweldige idee gekomen om voor Cara een gesigneerde cd van The Heartbreakers te halen. Het hele idee van Ali Novak is geweldig. Hoe Stella voor haar zieke zus wilt zorgen en wat ze daar allemaal voor over heeft is geweldig om te lezen.

Maar weet je wat het allemaal nog leuker maakt? Stella haat The heartbreakers. Zie je het al voor je, gaat naar een signeersessie van een band die je haat alleen voor je zusje. Ik vind het echt super lief dat ze het doet. Vooral omdat ze best wel grappig is samen met Drew. En dan komt Stella zomaar aan de bak als fotograaf van The heartbreakers. Ze trekt dus hele dagen met de jongens op, hieruit komen super leuke, lieve en grappige scene’s voort. De jongens, vooral JJ, zijn geweldig.

De momenten dat Stella bij de band is, zijn mijn favoriet. Vooral omdat er iets gaande is tussen Stella en Oliver. Best wel leuk en lief hoe ze dat proberen te verbergen. Soms levert het best wel grappige momenten op. Ik ben oprecht blij als het zou werken. Daarnaast zijn de andere jongen geweldig. Vooral als ze over bijnamen beginnen. Ik heb me echt kapot gelachen.

Helaas was The Heartbreakers op sommige momenten best wel voorspelbaar. Ik vind het echt niet leuk dat hij best wel voorspelbaar was. Want ik heb enorm genoten van het verhaal. Dat is voor mij het verschil tussen een vier of een vijf ster beoordeling. Mijn hart ligt echt bij dit boek, vergeet dat niet.


3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge