The inside out tag

inside out tag

Vandaag staat er een leuke tag op het programma de Inside Out tag. Ik heb deze bij Kwante in Wonderland gevonden. Om het wat leuker te maken kennen jullie de Inside out film? Jammer genoeg heeft het niks met deze tag te maken. Veel plezier met lezen.

Inside flap / Back of the book summaries: Too much info? Or not enough (Discuss)

Als er echt spoilers op de achterflap staan, waarvan je je niet bewust bent, is dat voor mij een echte afknapper. De achterflap moet voor mij interesse wekken maar dan op zo’n manier dat je niet al meteen het hele verhaal weet. Maar als je na het lezen van de achterflap niet weet waar het boek over gaat staat er duidelijk te weinig informatie op. Dus de achterflap is voor mij wel bepalend of ik een boek koop.

New book: What form do you want it in? Be honest: audio book, e-book, paperback, or hardcover?

Om eerlijk te zijn maakt het mij niet zo heel veel uit. Ik bezit namelijk heel veel paperbacks en als je dan een hardcover tussen komt dan staat dat niet. Is dit een goed excuus om meer hardcovers te kopen? Ik denk het wel. Maar voor alsnog geef ik de voorkeur aan paperbacks.

Scribble while you read? Do you like to write in your books, taking notes, making comments, or do you keep your books clean clean clean? (Tell us why)

Aah nee al mijn boeken moeten schoon blijven. Dus geen ezelsoren en ik schrijf er al helemaal niet in. Daarvoor heb je toch notitieboekjes? Daar kan je prima aantekeningen in maken maar dat doe ik echt niet in een boek.

In your best voice, read for us your favourite first sentence from a book.

Oh god deze is moeilijk. Ik heb niet echt een boek waarvan ik zeg dit is mijn favoriete openingszin. Er zijn zo veel goede openingszinnen.

Does it matter to you whether the author is male or female when you’re deciding on a book? What if you’re unsure of the author’s gender?

Voor mij maakt het niet uit of de auteur mannelijk of vrouwelijk is. Als ik een New Adult lees geef ik wel de voorkeur aan een vrouwelijke auteur maar voor de rest is er geen voorkeur.

Ever read ahead? Or have you ever read the last page way before you got there?

How about no? Wat is er leuk aan om de laatste bladzijde te lezen terwijl je daar nog niet bent? Dit is nog erger dan jezelf spoilen op internet of waar dan ook. Ik doe dit dus nooit.

Organized bookshelves, or outrageous bookshelves?

Ik moet toegeven dat ik onlangs mijn boekenkast opgeruimd heb en dat alles er nu weer netjes bij staat. Normaal is mijn boekenkast een rommel, net als mijn kamer overigens. Hoe mooi georganiseerde shelfs er ook uit zien, die van mij blijven rommelig.

Under oath: have you ever bought a book based on the cover (alone)?

Oeps ik moet dit toegeven ik doe dit vaker dan dat het de bedoeling is. Als ik in mijn boekenkast kijk moet het er toch wel mooi uit zien, vind ik dan. Dus ja ik doe dit.

Take it outside to read, or stay in?

Dit is afhankelijk van het weer. Als het een graad of twintig is met een lekker zonnetje dan zit ik buiten in de zon. Maar als je een zomer als die in 2016 hebt zit ik binnen onder een deken.


Geef een reactie

CommentLuv badge