The unexpected everything

The unexpected everythingThe unexpected everything
Geschreven door Morgan Matson
Uitgegeven door Simon & Schuster | 3 mei 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 519
Goodreads
five-stars

Andie had it all planned out.

When you are a politician’s daughter who’s pretty much raised yourself, you learn everything can be planned or spun, or both. Especially your future.

Important internship? Check.

Amazing friends? Check.

Guys? Check (as long as we’re talking no more than three weeks).

But that was before the scandal. Before having to be in the same house with her dad. Before walking an insane number of dogs. That was before Clark and those few months that might change her whole life.

Because here’s the thing—if everything’s planned out, you can never find the unexpected.

And where’s the fun in that?

Als je echt heel erg van het contemporary genre houdt dan heb ik een garantie voor je. Je gaat The unexpected everything geweldig vinden. Zelfs ik vond het geweldig. The unexpected everything heeft eigenlijk alles wat een boek nodig heeft: geweldige personages, een leuke verhaallijn en natuurlijk heel veel drama.

Ik moest in het begin heel erg wennen aan de schrijfstijl van Morgan Matson. Het is anders dan dat ik gewend ben. Maar ik ben onder de indruk van haar manier van schrijven. Zij vertelt het verhaal zo dat de personages er geweldig uit komen. Na zo’n honderd bladzijden ben je echt van alle personages gaan houden.

Het verhaal wordt vanuit het perspectief van Andie vertelt. Andie is een klein beetje apart. Ze heeft geen relatie langer dan drie weken. Wat voor mij best wel raar klinkt omdat ik al twee jaar samen ben met dezelfde jongen. Maar ondanks dat is ze echt geweldig.

En dan kom je op het punt dat Clark en Andie elkaar ontmoeten. Vanaf dat moment wordt The unexpected everything zo veel leuker. De verhaallijn tussen Andie en Clark vind ik geweldig. Het is zo lief om te zien hoe ze samen zijn, terwijl je weet dat Andie hem maar drie weken geeft. Clark is wel iemand die mijn hart gebroken heeft. Maar ik weet niet of ik hem dat kan vergeven. Ondanks dat hij een schrijver is van een fantasy serie en Andie aan het lezen gebracht heeft.

Vrienden, familie en liefde staan centraal in The unexpected everything. Tegen het einde van het verhaal komen alle drie de elementen weer samen terug. Voor mij was The unexpected everything daarom een echte emotionele achtbaan. Als ik van te voren wist wat er allemaal ging gebeuren wist ik niet of ik het wel zo leuk zo vinden. Eerlijk is eerlijk The unexpected everything is een geweldig verhaal.

View Spoiler »

One Comments

  • melissasbookworld

    mei 30, 2016

    Blijf dit boek maar overal tegenkomen. Ben zoo benieuwd ernaar! Moet hem nog even snel op mijn To Buy list gaan zetten hihi 😀
    melissasbookworld onlangs geplaatst…BOOKHAUL Mei 2016My Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge