Tot je weer ademen kunt

Tot je weer ademen kuntTot je weer ademen kunt
Geschreven door Jessica Winter
Uitgegeven door Callenbach | 25 oktober 2016
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 352
Goodreads
dnf

Op het eerste gezicht kunnen de levens van Julia en Jeremy niet meer verschillen. Buiten wat onderlinge treiterijen delen ze niets met elkaar. Dat verandert op slag als Jeremy bij toeval een geheim ontdekt dat Julia al jaren probeert te verbergen. Voor het eerst in zijn leven moet Jeremy werken voor iets; hij moet Julia's vertrouwen winnen om haar te kunnen helpen. Maar hoe dichter hij bij haar komt, hoe meer hij zich realiseert dat niet alleen haar façade afbrokkelt.

Tot je weer ademen kunt kwam ik toevallig een keer tegen op bol. Ik dacht hey dit lijkt me wel wat. Ik wist niet goed of ik het wel helemaal iets zou vinden dus ik bestelde het boek niet. Niet veel later kwam ik hem tegen bij de bibliotheek. Ik ben zo blij dat ik het boek niet gekocht heb.

Tot je weer ademen kunt vertelt het verhaal van Julia en Jeremy. Deze twee tieners zijn op een bepaalde manier met elkaar verbonden. Ik dacht dat dit een emotionele achtbaan zou worden over twee tieners die op emotionele wijze met elkaar verbonden zouden zijn: dit is wat ik er echt over denk.

Ja je ziet het goed, ik heb Tot je weer ademen kunt een DNF rating gegeven. Ik ben serieus niet verder dan bladzijde 90 gekomen. Als ik verder was gaan lezen was ik bang dat ik een leesdip op zou lopen. Dit moeten we natuurlijk niet hebben, niet waar?

Ik vind het verhaal zo ontzettend saai en traag geschreven. Net als bij een saaie film viel ik bijna in slaap tijdens het lezen. Ik had ook zoiets van, gaat er nog wat gebeuren of hoe zit het nou? Door de wisselende perspectieven ging het lezen ook niet bepaald sneller. Ik vind het zo jammer, want ik had dit boek zo geweldig kunnen vinden.

To je weer ademen kunt is niet voor mij weggelegd, maar dat betekent niet dat iedereen het niks vindt. Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen van anderen. Laat vooral weten als jij hem ook gelezen hebt.


Geef een reactie

CommentLuv badge