Tv series die ik nog graag wil kijken

Dat ik soms misschien iets te veel tv series kijk weet ik. Helaas lees ik daardoor minder. Maar ach je moet doen wat je leuk vindt niet waar. Maar goed ik ga nu dus delen welke series ik nog graag wil kijken,.

Een tip voor iedereen die ook series kijkt: ik track mijn series door middel van een app. Tv time heet die app. Hij houdt bij wat je gezien hebt, hoever je bent. Maar ook hoeveel afleveringen per week je gezien hebt. Dat laatste is nog al confronterend met mij. Weken met 20+ afleveringen komt vaak voor..

Mr Robot 
Deze serie gaat over een hacker, iets wat mij heel erg aanspreekt. Daarnaast zijn er iets meer dan 30 afleveringen in de drie seizoenen die zijn uitgebracht. Aldus een makkelijke serie om te kijken.

 

Supergirl
Yes een serie rondom een ander super vrouwelijke superheld. Dit moet ik gezien hebben. Vooral omdat over niet al te lange tijd seizoen 3 begint en ik daarom seizoen een en twee nu al gezien wil hebben.

Jessica Jones
Een serie die zich afspeelt in het Marvel universum. Ik ben super benieuwd naar deze serie. Ik heb er in ieder geval veel goede verhalen over gehoord.

Shadowhunters
Ja guilty! Ik heb nog niks van Shadowhunters gezien. Oeps sorry jongens als jullie je beledigd voelen. Maar ik voelde er niks voor om deze serie te kijken. Tot kort.

Maar er zijn veel series die ik nog moet afkijken. Zoals The Mick, Hannibal, Breaking Bad – ja nog steeds moet ik 18 afleveringen kijken- Star, The 100, How to get away with murder. In die rij horen er nog een paar.

Welke serie raden jullie mij aan om als eerste te gaan kijken?


5 Comments

 • Veronique

  augustus 27, 2017

  Ik ben wel bemieuwd naar Mr Robot. ?
  Veronique onlangs geplaatst…Uitgelicht: Het Diner – Herman KochMy Profile

  Reply
 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  augustus 28, 2017

  Oh help, zeker niet Shadowhunters kijken, dat is echt dramatisch slecht haha. Jessica Jones wil ik ook eens gaan kijken!

  Reply
 • Do

  augustus 29, 2017

  Jessica Jones is echt heel leuk <3. Ik ben ook wel benieuwd naar Supergirl, daar heb ik nog niet zo heel veel over gehoord eerlijk gezegd.

  Reply
 • Femke

  augustus 30, 2017

  Ik heb ook Shadowhunters nog niet gezien en ben toxh wel nieuwsgierig geworden ookal raad iedereen het me af om te gaan kijken. Ook The 100 wil ik nog super graag kijken en Charmed lekker terug in de tijd hahaha.
  Femke onlangs geplaatst…2 pakketjes van BoekenkraamMy Profile

  Reply
 • Marcia

  september 2, 2017

  Mr. Robot lijkt mij ook heel tof! Ik ben met The 100 nooit verder gekomen dan seizoen 1 – daar moet ik snel eens verandering in brengen ­čśë
  Marcia onlangs geplaatst…9 leestips voor fans van Griet Op de BeeckMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge