Het tweede boek van Tess

Het tweede boek van TessHet tweede boek van Tess
Geschreven door Miriam Bruijstens
Uitgegeven door Clavis | 23 maart 2016
Genres: New adult
Pages: 119
Goodreads
five-stars

Ik zwem. De zee omringt me als nooit tevoren. Ik voel alles. Het zout, dat prikt in de talloze wonden op mijn lichaam. De kou, die me eerst pijn doet en me vervolgens gevoelloos maakt. Ik blijf zwemmen. Mijn ademhaling is oppervlakkig. Ik voel het zout niet meer. Ik voel me lekker. Ik zwem door.

Het gaat Tess voor de wind. Haar eerste boek is gepubliceerd, ze heeft het gezellig met haar vriendinnen en haar vriendschap met Lucas is hechter dan ooit. Dan gebeurt er iets wat zo verschrikkelijk is dat ze het nauwelijks kan bevatten. Haar leven stort in en Tess kijkt regelrecht de afgrond in. Zal ze het redden?

Een cross-overroman waarin het personage Tess nog meer onder je huid kruipt. Een heftig verhaal vol vriendschap, hartstocht, verdriet en humor. En poëzie.

Hebben jullie het boek van Tess al gelezen? Ik was helemaal overdonderd nadat ik hem uit had. Hij was anders dan alle andere boeken die ik gelezen heb. Het boek was gevuld met gedichten, die ik geweldig vind. Toen bekend werd dat Het tweede boek van Tess uitgegeven werd was ik helemaal blij. Ik wilde persé meer lezen van Tess. Oh en ik ben niet teleurgesteld voor een keer.

Tess is terug! Ik heb nooit zo blij geweest. Ondanks dat de boeken vrij dun ben ik verliefd geworden op elke bladzijde die erin zit. Als je Het boek van Tess al geweldig vindt dan moet je echt Het tweede boek van Tess lezen. Het verhaal wordt eigenlijk steeds beter.

Ik ben zo blij voor Tess. Zij en Lucas zijn echt een te leuk stel om samen te zijn. In Het boek van Tess ontdek je dat Tess best wel een bindingsprobleem heeft. Maar Lucas is anders, Lucas is echt een schatje. Het is fijn om te zien dat Tess zich een klein beetje gesetteld is.

Heb je ooit het idee gehad om je boek personages een knuffel te geven? Ik had dat dus zo erg gehad met Tess. Op een bepaald punt verandert het verhaal en in plaats van een luchtig boek zit er een enorme emotionele lading aan. Ik had het zo te doen met Tess.

Is er tijd voor meer? Ik wil namelijk meer. De verhaallijn van Tess die afgewisseld wordt met poëzie is een perfecte combinatie voor een boek. Het is namelijk iets wat je niet zo vaak ziet. Daarom is het zo geweldig om over te lezen. Ik wil meer!


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge