United as one

United as oneUnited as one
Geschreven door Pittacus Lore
Series: Lorien Legacy #7
Andere boeken in deze serie: Ik ben nummer vier, De kracht van zes, De opkomst van negen, De wraak van zeven, Het lot van tien, De val van vijf, Op leven en dood
Uitgegeven door Harper Collins USA | 28 juni 2016
Genres: Fantasy, Young Adult
Pages: 480
Goodreads
five-stars

They hunted us for our legacies. They are coming for you now too. They know you have powers. They fear how strong we can become—together. We must prove them right. We can save this planet if we fight as one. We need your help.

They started this war. We will end it.

It has all come down to this. One final chance to defeat the Mogadorians. We will save this planet—or we will die trying. But it’s going to take all of us…including you.

If we’re going to win this war, we need to eliminate their leader first. And now I have the power to do so. To get to him, though, we’re going to need an army of our own.

We know you didn’t ask for any of this. Neither did we. Lorien chose you, as it did us. It gave you Legacies so you could help defend the world. We can train you to use your new abilities. We can show you how to fight. But it’s your decision if you want to join us. You will have to put your life on the line, and not everyone may survive. Not all of us have.

Eindelijk is het zo ver! United as one is verschenen. Ik heb hier met smacht op gewacht, hoopte natuurlijk dat hij al eerder zou verschijnen maar helaas. De binge read van de eerste zes boeken in mei was zeker een geweldig idee. Vooral na het einde van het lot van tien was ik helemaal van de kaart. Ik moest en zou meteen in United as one beginnen wanneer deze uit kwam.

Laten we het heel even over het einde van Het lot van tien hebben. Dit was zo niet okay. Ik weet dat Sarah niet altijd de juiste dingen gedaan heeft maar zij moest echt niet dood hoor. Dat verdient ze dus totaal niet. John was het hier ook mee eens. De eerste pagina’s van United as one waren hierdoor best wel zwaar voor mij. Ik kan het nog steeds niet geloven dat Pittacus Lore dat gedaan heeft.

Door met de rest van het verhaal! Het eindgevecht tegen de Mogadoren is soort van al in Het lot van tien begonnen, nu gaat alles verder. De spanning en actie ontbreekt zeker niet. Vooral Johns nieuwe erfgaven zorgt voor leuke scene’s. Ondanks alles is United as one voor mij nog emotioneler dan Het lot van tien. Er gebeurt zo veel waarbij zo veel mensen om komen. Maar ik wil het wel zeggen, het einde was heel erg bevredigend.

Voor mij is de Lorien legacy serie een geweldige serie. United as one is een waardige afsluiter van de serie. Alle verhaallijnen die in de afgelopen zes boeken gemaakt zijn komen tot een einde. Ik had het einde anders in geschat maar dit is ook geen slecht einde.

Is de Lorien legacy serie nu echt over? Ik kan het nog steeds niet geloven. Al die jaren en die boeken wauw. Nu is alles voorbij. Wat ga ik doen met mijn leven als ik niet meer van mijn favoriete Loriers kan genieten? Ik weet dat het enorm moeilijk is maar we moeten door.


Geef een reactie

CommentLuv badge