Update: booktube-a-thon 2016

boktube-a-thon

Okay ik weet de de booktube-a-thon al met zijn derde dag bezig is en dat ik mijn update post al veel eerder had willen maken maar hier is ie dan echt! Gedurende de hele week laat ik zien wat ik allemaal doe op het gebied van de booktube-a-thon. Benieuwd hoe goed ik bezig ben?

Maandag 18 juli
Dit is officieel de eerste dag van onze week. Ik had er alleen geen rekening mee gehouden dat ik vandaag acht uur lang zou werken. Ik deed wel wat goede dingen. Zo las is de laatste 150 bladzijden uit Rood van Pierce Brown. Daarvan is gisteren de recensie verschenen. Kan ik dit boek meetellen? Wat vinden jullie? Ik las maar 150 bladzijden tijdens de booktube-a-thon dus ik weet het niet zeker. Daarnaast las ik 75 bladzijden in Surf van Chris Vick.

Dinsdag 29 juli
Dag twee is aangebroken en ik moet elf uur in totaal werken vandaag. Feest is dat zeg. Aan het einde van de avond was ik kapot en las ik maar 50 bladzijden in Surf van Chris Vick.

Woensdag 20 juli
Ik ben vandaag voor het grootste deel van de dag vrij! Voor het eerst sinds tijden kan ik weer een boek marathonnen. Zo las ik in de ochtend Surf van Chris Vick uit. In de middag begon ik aan Rebel in de woestijn van Alwyn Hamilton


Geef een reactie

CommentLuv badge